Nooit meer scheren, waxen of last van ingegroeide haartjes!

Fantastische resultaten met onze nieuwe Diodelaser


Heb jij ook zoveel last van ingegroeide haartjes, prikkende huid of irritaties. Ben jij ook helemaal klaar met scheren, epileren en waxen? Dan heeft Ivy clinics nu de oplossing. Onze Spark Pro lasers kunnen bijna alle huidtypes behandelen en bijna alle soorten haren permanent verwijderen.
Onze Spark Pro laser beschikt over een diode laser die de goudenstandaard is in permanente laserontharing. Ook zit hierin een IPL die weer beter werkt op de wat lichtere en dunnere haartjes.
 
Voor permanente laserontharing zijn tussen de 6 á 8 behandelingen nodig. De laserbehandeling wordt om de 4 of 6 weken uitgevoerd. Dus laat die scheermesjes, waxstrips en epileerapparaten liggen en kies voor de Spark Pro laser.
 
 
Overtuig jezelf van dit fantastische apparaat en boek een gratis intake gesprek met het behandelen van je oksels. GRATIS!!
Plan hier jou intake gesprek en raak net zo overtuigd als wij!!
 
 

Meld je hieronder aan voor de aanbieding

U staat op het punt de aanbieding te bestellen, wat leuk! Wij gebruiken uw gegevens om de bestelling in orde te maken die u vervolgens bij ons kunt ophalen in de salon. U krijgt van ons bericht als u uw bestelling kunt ophalen.

Voor vragen kunt u ons altijd even bellen op nummer: 0228-522534

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze behandelingen of producten. 
Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.