Aanbiedingen

Elke maand hebben we aanbiedingen speciaal voor jullie


Deze aanbiedingen kunnen behandelingen of producten zijn waar je nu direct jouw voordeel mee kan doen.

Beautyplanet

Bye bye pigment, couperose en huidveroudering!

Filters worden veelvuldig gebruikt op social media, maar een echte gezonde huid heeft eigenlijk helemaal geen filter nodig. Kies daarom voor een behandeling met onze IPL laser. Een full face IPL laser zorgt ervoor dat pigmentvlekken die ontstaan zijn in de loop der jaren onder andere door zonschade als sneeuw voor de zon verdwijnen. Met als gevolg, een egaal en fris ogende huid.

Beautyplanet

Definitief ontharen met onze nieuwste diodelaser

De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.

Beautyplanet

Dr K

Laat gratis je huid nakijken en kom erachter of DrK de oplossing is voor jou! 
 
Reageert jouw huid op elke creme? Lijkt niks meer te helpen?
 
Heb je last van eczeem, rosacea, roodheid, allergische reacties of extreme droogte in uw huid? Dan is Dr K voor jou de oplossing. Door ons microbioom weer op de juiste manier te laten functioneren kunnen we veel huidproblemen oplossen en voorkomen.
 
Wil je hier meer over weten? Wij nodigen je graag uit voor een huidscan met uitleg en intake gesprek over DrK. Geheel vrijblijvend.

Beautyplanet

Altijd al op zoek naar de perfecte look?

Altijd al willen weten welke kleuren bij je passen? Hoe je je ogen het mooist laat spreken óf nog steeds je favoriete foundation niet gevonden? Volg dan deze gezellige en leerzame workshop make-up van 45 minuten bij Beauty Planet in Grootebroek! Jij leert hoe je stap voor stap make-up kan aanbrengen, welke kleuren jou het beste staan en hoe je de perfecte look kan creëren voor iedere gelegenheid. Je wordt ontvangen door onze enthousiaste Noortje, die onder het genot van koffie of thee en iets lekkers aan jou laat zien hoe je alles uit jezelf kunt halen. 

 
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze behandelingen of producten. 
Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.