Afslanken
met Beauty Planet

Mensen die afvallen omdat ze weer slank, normaal of een getraind lichaam willen hebben.

Ze willen zich dus goed voelen om aandacht te krijgen van andere mensen en dat is een hele andere reden dan iemand die te dik en ongezond is.

Die wil gaan afvallen om weer gezond te worden en weer normaal de dingen te gaan doen zonder dat de persoon elke keer moet stoppen omdat hij geen conditie heeft.

Het kan ook zijn dat ze moeten afvallen. Bijvoorbeeld voor een sport wedstrijd of voor een rol in een film. Dat is natuurlijk anders dan iemand die zich gewoon lekker voelt als die niet zo dik is. Er mogen best een paar pondjes aan zitten en daar voelt die persoon zich ook prettig bij, maar hij of zij wilt toch afvallen om zich lekker te blijven voelen.

Bedenk goed voor jezelf waarom je wilt afvallen. Welke reden het ook mag zijn maakt niet uit. Of het om aandacht, gezondheid of iets anders is het kan allemaal.

Zolang je een doel hebt en goed weet welke reden het is waarom je wilt afvallen is het ook makkelijker om aan de slag te gaan en er mee door te gaan. Tot je op het punt komt dat het een deel geworden is van je dagelijks leven en merk je hoe lekker het eigenlijk is nu je echt bezig bent met afvallen en dat je gelukkig bent met het lichaam dat bij je past.

Tot ziens bij Beauty Planet!


Nieuw bij Beauty Planet!!

CALLOWFIT® sauzen en dressings 

Gegarandeerd vrij van gluten.
Zonder vetten, suiker of smaakversterkers.
Geschikt voor mensen met een allergie.
Gegarandeerd geen melk of melkproducten.
Onze sauzen zijn 100% geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Perfecte smaak, geschikt voor elke maaltijd, voor vlees, vis of salade.
Onze sauzen zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen, zoals tomaat, zout, peper en kruiden welke gekookt en gekoeld zijn.

Nu voor €5,10

 

 AFSPRAAK MAKEN MET BEAUTY PLANET

Naar afspraken pagina