Afslanken
met Beauty Planet

Mensen die afvallen omdat ze weer slank, normaal of een getraind lichaam willen hebben.

Ze willen zich dus goed voelen om aandacht te krijgen van andere mensen en dat is een hele andere reden dan iemand die te dik en ongezond is.

Die wil gaan afvallen om weer gezond te worden en weer normaal de dingen te gaan doen zonder dat de persoon elke keer moet stoppen omdat hij geen conditie heeft.

Het kan ook zijn dat ze moeten afvallen. Bijvoorbeeld voor een sport wedstrijd of voor een rol in een film. Dat is natuurlijk anders dan iemand die zich gewoon lekker voelt als die niet zo dik is. Er mogen best een paar pondjes aan zitten en daar voelt die persoon zich ook prettig bij, maar hij of zij wilt toch afvallen om zich lekker te blijven voelen.

Bedenk goed voor jezelf waarom je wilt afvallen. Welke reden het ook mag zijn maakt niet uit. Of het om aandacht, gezondheid of iets anders is het kan allemaal.

Zolang je een doel hebt en goed weet welke reden het is waarom je wilt afvallen is het ook makkelijker om aan de slag te gaan en er mee door te gaan. Tot je op het punt komt dat het een deel geworden is van je dagelijks leven en merk je hoe lekker het eigenlijk is nu je echt bezig bent met afvallen en dat je gelukkig bent met het lichaam dat bij je past.

Tot ziens bij Beauty Planet!


Wil je op een gezonde en verantwoorde manier afvallen én op gewicht blijven?

Straight away komt met een aanpak die werkt,
die verantwoord is en bovenal: lekkere producten!

Straight away onderscheidt zich van andere maaltijdvervangende diëten door de unieke en hoogwaardige samenstelling van de ingrediënten. De producten zijn zorgvuldig samengesteld door een team van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten en leveren je alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Voedingssupplementen zijn tijdens het afvallen met Straight away dus niet nodig! Dat maakt afvallen met de shakes, repen, soepen, warme maaltijden en andere maaltijdvervangers van Straight away verantwoord!

Straight away dieet zorgt voor vetverbranding
Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.AFSPRAAK MAKEN MET BEAUTY PLANET

Naar afspraken pagina