Afslanken
met Beauty Planet

Mensen die afvallen omdat ze weer slank, normaal of een getraind lichaam willen hebben.

Ze willen zich dus goed voelen om aandacht te krijgen van andere mensen en dat is een hele andere reden dan iemand die te dik en ongezond is.

Die wil gaan afvallen om weer gezond te worden en weer normaal de dingen te gaan doen zonder dat de persoon elke keer moet stoppen omdat hij geen conditie heeft.

Het kan ook zijn dat ze moeten afvallen. Bijvoorbeeld voor een sport wedstrijd of voor een rol in een film. Dat is natuurlijk anders dan iemand die zich gewoon lekker voelt als die niet zo dik is. Er mogen best een paar pondjes aan zitten en daar voelt die persoon zich ook prettig bij, maar hij of zij wilt toch afvallen om zich lekker te blijven voelen.

Bedenk goed voor jezelf waarom je wilt afvallen. Welke reden het ook mag zijn maakt niet uit. Of het om aandacht, gezondheid of iets anders is het kan allemaal.

Zolang je een doel hebt en goed weet welke reden het is waarom je wilt afvallen is het ook makkelijker om aan de slag te gaan en er mee door te gaan. Tot je op het punt komt dat het een deel geworden is van je dagelijks leven en merk je hoe lekker het eigenlijk is nu je echt bezig bent met afvallen en dat je gelukkig bent met het lichaam dat bij je past.

Tot ziens bij Beauty Planet!


Yes! We zijn weer open.

Alle producten kunt u bestellen via info@beautyplanet.nl en kunnen op afspraak opgehaald worden.

Ons Straight Away programma volgen tijdens het Coronavirus?

De adviezen met betrekking tot het Coronavirus vliegen je om de oren.. Houd 1,5m afstand van elkaar, ga zo min mogelijk naar buiten en houd je weerstand op peil.

Je wilt ook in deze periode lekker in je vel zitten, maar hoe doe je dat allemaal? Onze Beauty Planet gewichtsconculentes kunnen jou hierbij helpen! Vanuit huis kun je aan jezelf werken op een leuke, lekkere en makkelijke manier. Alle verleidingen in de horeca waar je normaal aan blootgesteld bent, zijn er tijdelijk niet. Dat maakt nu hét ideale moment om te starten met het afslankprogramma van Straight Away!

De producten van Straight Away bevatten alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Wat dus weer hartstikke goed is voor je weerstand! En met begeleiding van onze top coaches, sta je er niet alleen voor! De persoonlijke begeleiding vinden wij erg belangrijk en dat lossen we tijdelijk graag op een iets andere manier op.

Misschien volg je ons dieet al of was je dus in aanloop naar de zomer nét van plan om een afspraak te maken en vraag je je af, kan dat nog wel met alle maatregelen?

Het antwoord is: Jazeker!

Hoe kan ik in contact komen en blijven met mijn Straight away coach?
Onze coaches houden zich aan alle voorgestelde maatregelen van het RIVM, daarbij zijn onze coaches nu ook extra bereikbaar via e-mail en (video)bellen. Maar u kunt ook een consult bij Beauty Planet inplannen. Wij staan voor jullie klaar om jullie door de moeilijke momenten heen te trekken en successen te vieren! Wij bieden ook ondersteuning aan voor tips en adviezen, bijvoorbeeld bij de start van het dieet of bij de opbouwfase wanneer je door de hamsteraars in de supermarkt misgrijpt naar dat ene product. Elk dieet is maatwerk. Twijfel je ergens over? Neem contact op met ons en dan kunnen wij jou adviseren met wat je het beste kan doen. 

Maar hoe kom ik aan mijn producten?
De Straight Away producten zijn bestelbaar bij ons via: info@beautyplanet.nl

En zo kun je jouw dieet gewoon blijven volgen en ook nieuwe cliënten kunnen starten met het Straight Away programma.


Kortom; de (online) begeleiding gaat gewoon door en onze producten zijn via info@beautyplanet.nl allemaal te bestellen, neem hiervoor gerust contact op. Er ligt geen obstakel meer in de weg om jouw doel te behalen en lekkerder en fitter in je eigen lijf te voel

 


AFSPRAAK MAKEN MET BEAUTY PLANET

Naar afspraken pagina