AFSLANKEN MET ELEKTROKINESIE, hoe werkt dat?

13-03-2020


Binnen de moderne schoonheidssalon worden talloze soorten behandelingen uitgevoerd. Er komen ook steeds meer technische snufjes naar de schoonheidssalon. Je zult nog versteld staan van de vele apparaten die je er tegen kunt komen. Zo wordt er in veel salons ook gewerkt met elektrokinesie apparaten. Wat zijn dit voor apparaten? Wat is een elektrokinesie behandeling? Waar moet je op letten? We zetten hier de behandeling elektrokinesie in de kijker.

De behandeling

Er zijn verschillende behandelingen in de schoonheidssalon waarbij elektrische stroom wordt toegepast. Elektrokinesie is een van die behandelingen. Deze behandeling wordt uitgevoerd met behulp van interferente stroom, oftewel onderbroken gelijkstroom en kan zowel op het gezicht als op de rest van het lichaam uitgevoerd worden. Het doel van een elektrische kinesie behandeling is om via de huid de spieren te activeren. Elektrokinesie is daarom vooral bedoeld als ondersteuning bij het afslanken. Maar het kan ook toegepast worden voor het stimuleren van de weefselstofwisseling, het optimaliseren van de doorlaatbaarheid van de haarvaatjes, het verstevigen van celwanden en het bevorderen van de vochtcirculatie in het lichaam. Daarnaast zorgt het ook voor het prikkelen van de zenuwuiteinden.

Hoe werkt elektrokinesie?

Een elektrokinesie apparaat geeft gelijkstroom door aan de spieren. Het gaat hier om interferente gelijkstroom; dit betekent dat de gelijkstroom tijdens de behandeling niet constant in werking is om te voorkomen dat de ontvanger last krijgt van verkrampte spieren. De spieren moeten de tijd krijgen om te ontspannen. Een elektrokinesie apparaat beschikt over banden met elektroden die op de huid worden aangebracht. De elektroden worden vochtig gemaakt, omdat water een goede geleider is voor stroom. De stroom komt zo nog beter op de huid terecht. De banden en elektroden zorgen voor contracties. De persoon die de behandeling ondergaat hoeft alleen maar ontspannen te blijven liggen.

Door middel van elektro-kinesie wordt de spier in beweging gebracht. Je kunt tijdens de behandeling de spier zien trillen. Hierdoor worden de spieren sterker gemaakt en dit heeft weer een positieve invloed op de huid. Een elektrokinesie behandeling is dus vergelijkbaar met een ‘work-out’, met als verschil dat je je niet hoeft in te spannen. Voor een blijvend resultaat is het wel belangrijk om de behandeling regelmatig te herhalen. Dat geldt voor een ‘work-out’ ook!

Slimline

Een strakker, slanker lichaam met de Slimline behandelingen!
Slimline is het afslanksysteem met 9 verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis, vetophogingen, huidversteviging en -verbetering, lymfedrainage en meer. Voor ieder kan individueel een programma samengesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen. In plaats van uren naar de sportschool doet de apparatuur het werk om sneller en effectiever af te slanken en de huid te verbeteren.

Boek nu uw gratis proefbehandeling !!

COVID-19 Maatregelen

Je kunt de afspraak niet door laten gaan wanneer:
1. U last heeft van een neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts.
2. Één van je huisgenoten last heeft van benauwdheidsklachten of koorts. Blijf dan thuis. 
3.. Iemand in uw directe omgeving het virus heeft opgelopen.
 
Daarnaast vragen wij je:
1. Kom precies optijd (niet te vroeg en niet te laat) zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte.
2. Bij binnenkomst jouw handen te desinfecteren. Er staat desinfectie op de tafel voor je klaar. 


 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze behandelingen of producten. 
Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.