Confettea

17-12-2020


De detox en fatburner thee van dit moment!
 
Maak van elke dag een feestje met Confettea! Het leven is al druk genoeg met werken of studeren, de huishouding, sociale gelegenheden en andere activiteiten. Dan kun je soms wel wat extra’s gebruiken. Met het drinken van Confettea creëer je een moment van ontspanning, bevorder je een gezonde levensstijl en maak je jouw dag nét een stukje leuker.
 
Sinds 2018 biedt Confettea biologische theeblends aan ter bevordering van een gezonde levensstijl. De natuurlijke ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd voor het beste resultaat en de lekkerste smaak. Het assortiment bestaat uit drie theelijnen in verschillende smaken. Deze theelijnen zijn Fatburner, Detox en Easy Digest.
 
De Fatburner thee helpt je bij het kwijtraken van overtollige kilo’s door de natuurlijke vetverbranding in het lichaam te stimuleren.
Deze thee is te verkrijgen in de smaken: kaneel, lavendel en passievrucht
 
Heb je een drukke of stressvolle periode achter de rug? Met de Detox thee reinig en ontgift je jouw lichaam, wat zorgt voor een energieboost.
Deze thee is verkrijgbaar in de smaken: kers, vanille, kaneel en passievrucht
 
Of last van je spijsvertering? De Easy Digest thee voorkomt een opgeblazen gevoel en vermindert maag- en darmklachten.
Deze thee is verkrijgbaar in de smaak: munt
 
De theeblends van Confettea zijn niet alleen gezond, maar zitten boordevol smaak en zijn een feestje om te drinken. Geef jezelf de aandacht die je lichaam verdient en nodig heeft.
 
Tijdens de lockdown zijn alle producten van Straight away, Confettea en Callowfit alleen te verkrijgen via bestelling en wordt het kostenloos bij u thuis afgeleverd.
Bestellen is mogelijk via: 0228-522534 of info@beautyplanet.nl

 
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze behandelingen of producten. 
Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.