Koolhydraatarme crackers

09-12-2020


NIEUW BIJ STRAIGHT AWAY!
 
Het Straight Away assortiment is uitgebreid met heerlijke koolhydraatarme crackers! Deze ambachtelijk bereide crackers zijn eiwitrijk en hebben in verhouding tot de meeste crackers uit de supermarkt weinig koolhydraten. Het is bovendien een goede aanvulling om de vezelinname te vergroten. De crackers zijn ideaal tijdens het dieet (vanaf stap 2 – het 1.000 programma van Straight Away) of na het dieet als verantwoorde keuze in een gezonde levensstijl!
 
Wat maakt de crackers zo uniek?
Ze zijn: Ambachtelijk bereid - Koolhydraatarm - Eiwitrijk - Natuurlijke geur- en smaakstoffen - Behoud van voedingsvezel - E-nummervrij*
* de e-nummers vermeld in de kaas-pompoen crackers zijn noodzakelijk om de kaas te maken die verwerkt zit in de kaas-pompoen cracker
 
Aanvulling op het dieet
De koolhydraatarme crackers zijn ideaal als aanvulling op het dieet tijdens de opbouwfase of als koolhydraatarme optie voor na het dieet. Let op: het zijn dus geen volledige maaltijdvervangers.
 
Deze nieuwe bijproducten zijn verkrijgbaar in de smaken naturel en kaas-pompoen.
 
Hoe zet je de crackers in?
Vanaf het 1.000 programma kan de cracker toegevoegd worden als eiwitrijk product van rond de 100kc. We adviseren deze crackers aan onze cliënten die bijvoorbeeld een Straight Away soep eten als lunch en dan net een bite missen. Vanaf het 1.200 programma kun je de crackers adviseren als lunch, wanneer het Straight Away product vervangen wordt door reguliere voeding.

 
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze behandelingen of producten. 
Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.