Ons Straight Away programma volgen tijdens het Coronavirus?

08-04-2020


Ons Straight Away programma volgen tijdens het Coronavirus?
 
De adviezen met betrekking tot het Coronavirus vliegen je om de oren.. Houd 1,5m afstand van elkaar, ga zo min mogelijk naar buiten en houd je weerstand op peil.

Je wilt ook in deze periode lekker in je vel zitten, maar hoe doe je dat nou allemaal? Onze Beauty Planet gewichtsconculentes kunnen jou hierbij helpen! Vanuit huis kun je aan jezelf werken op een leuke, lekkere en makkelijke manier. Alle verleidingen in de horeca waar je normaal aan blootgesteld bent, zijn er tijdelijk niet. Dat maakt nu hét ideale moment om te starten met het afslankprogramma van Straight Away!
 
De producten van Straight Away bevatten alle noodzakelijke vitaminen, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Wat dus weer hartstikke goed is voor je weerstand! En met begeleiding van onze top coaches, sta je er niet alleen voor! De persoonlijke begeleiding vinden wij erg belangrijk en dat lossen we tijdelijk graag op een iets andere manier op.
 
Misschien volg je ons dieet al of was je dus in aanloop naar de zomer nét van plan om een afspraak te maken en vraag je je af, kan dat nog wel met alle maatregelen?
 
Het antwoord is: Jazeker!

Hoe kan ik in contact komen en blijven met mijn Straight away coach?

Onze coaches houden zich aan alle voorgestelde maatregelen van het RIVM, daarbij zijn onze coaches nu ook extra bereikbaar via e-mail en (video)bellen. Wij staan voor jullie klaar om jullie door de moeilijke momenten heen te trekken en successen te vieren! Wij bieden ook ondersteuning aan voor tips en adviezen, bijvoorbeeld bij de start van het dieet of bij de opbouwfase wanneer je door de hamsteraars in de supermarkt misgrijpt naar dat ene product. Elk dieet is maatwerk. Twijfel je ergens over? Neem contact op met ons en dan kunnen wij jou adviseren met wat je het beste kan doen.

Maar hoe kom ik aan mijn producten?

De Straight Away producten zijn bestelbaar bij ons via: info@beautyplanet.nl
En zo kun je jouw dieet gewoon blijven volgen en ook nieuwe cliënten kunnen starten met het Straight Away programma. De mogelijkheden die wij bieden:
Afhalen bij de deur van jouw coach praktijk
Producten worden kosteloos bij je thuis bezorgt
Producten worden met de post bezorgt
Kortom; de (online) begeleiding gaat gewoon door en onze producten zijn via info@beautyplanet.nl allemaal te bestellen, neem hiervoor gerust contact op. Er ligt geen obstakel meer in de weg om jouw doel te behalen en lekkerder en fitter in je eigen lijf te voelen!


COVID-19 Maatregelen

DE HUIDKLINIEK MAG OPEN BLIJVEN!
Dit betekent dat als u een afspraak heeft staan bij huidtherapeut Kim of Britt deze afspraak gewoon door kan gaan.

Bereikbaarheid Beauty Planet
Ook al gaan de dingen nu even niet hoe ze normaal zouden moeten gaan ,wij blijven met jullie meedenken. Ieder van ons zal een dag aanwezig zijn op de zaak. En de huidkliniek is gewoon geopend. Op deze manier blijven wij telefonisch en per mail bereikbaar.

Aangepaste openingstijden:
Maandag 12:00 / 21:00
Dinsdag 9:00 / 17:00
Woensdag 9:00 /17:00
Donderdag 9:00 / 17:00
Vrijdag 9:00 / 17:00
Zaterdag 9:00 / 15:00

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.