Wist je dat… je bloedsuikerspiegel tijdens ons dieet gelijk blijft?

07-09-2020


Wanneer je op dieet bent, is het belangrijk je bloedsuikerspiegel op peil te houden. Het bepaalt namelijk voor een groot deel je hongergevoel. Daarom bevatten de producten van Straight Away uniek samengestelde ingrediënten, die er mede voor zorgen dat je bloedsuikerspiegel stabiel blijft.
Hierdoor heb je tussen de maaltijden door minder last van een hongergevoel en voel je geen pieken en dalen in je energieniveau. Daarnaast zorgt een stabiele bloedsuikerspiegel ervoor dat je effectief vetten verbrandt, en dat wil je natuurlijk het liefst als je op dieet bent!
 
Hoe houd je je bloedsuikerspiegel ook na je dieet op peil?
Tijdens het Straight Away dieet worden schommelingen in je bloedsuikerspiegel dus voorkomen. Maar hoe houd je je bloedsuikerspiegel op peil als je weer overstapt op reguliere voeding? We hebben een paar tips voor je verzameld.
 
1. Eet veel vezels
Voeding met veel vezels en langzame koolhydraten helpt het beste. Langzame koolhydraten zitten in groente, volkorengranen, peulvruchten en havermout. Daarnaast geeft dit ook snel en lang een verzadigd gevoel.
 
2. Schrap snelle koolhydraten uit je maaltijden
Snelle koolhydraten, zoals witte rijst, witbrood en witte pasta, maar ook snoep, koek en frisdrank, werken averechts. Deze koolhydraten bestaan uit pure glucose en worden direct in je bloed opgenomen. Met als gevolg dat je bloedsuiker omhoog schiet en je een piek ervaart die al snel overgaat in een dal. Dit zorgt ervoor dat je snel weer trek hebt in eten.
 
3. Beweeg!
Dat bewegen goed voor je is wist je natuurlijk al, maar wist je ook dat een wandeling na een maaltijd voorkomt dat je bloedsuikerspiegel omhoog schiet? Door beweging krijgt al die energie namelijk gelijk een goede bestemming.
 
4. Don’t worry, be happy
Stress heeft grote invloed op je bloedsuikerspiegel. Niet zo gek, want bij stress heeft je lichaam extra energie nodig. Stress verdwijnt natuurlijk niet zomaar, maar er zijn genoeg dingen die het wellicht verminderen. Ga een lekker rondje lopen, ga op theedate met je vriendinnen of luister naar de heerlijk relaxte klanken van Bobby McFerrin; don’t worry, be happy!

COVID-19 Maatregelen

Je kunt de afspraak niet door laten gaan wanneer:
1. U last heeft van een neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoest, benauwdheidsklachten, verhoging of koorts.
2. Één van je huisgenoten last heeft van benauwdheidsklachten of koorts. Blijf dan thuis. 
3.. Iemand in uw directe omgeving het virus heeft opgelopen.
 
Daarnaast vragen wij je:
1. Kom precies optijd (niet te vroeg en niet te laat) zodat je niet hoeft te wachten in de ontvangstruimte.
2. Bij binnenkomst jouw handen te desinfecteren. Er staat desinfectie op de tafel voor je klaar. 


 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over onze behandelingen of producten. 
Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.