Slimline

Gezond en snel afslanken

Vaak kost afvallen veel moeite. Dit omdat niet iedereen hetzelfde eet en beweegschema kan volgen. Beauty Planet kan jou hierbij helpen met ons fantastische slimline apparaat en begeleiding in een op maat gemaakt voedingsadvies van Straight Away. Alles is mogelijk, het voedingsplan is compleet op uw wensen en levensstijl aan te passen!

De slimline: Dit is een apparaat dat werkt met pads die op het lichaam worden bevestigd en waar kleine stroomstootjes doorheen komen waarop de spieren gaan aanspannen. Het werkt via een vast patroon, waarbij de spieren geactiveerd en weer ontspannen worden. Eigenlijk de natuurlijke beweging alleen zonder zelf te hoeven bewegen.

Éen uur slimline staat gelijk aan drie uur actief fitness. Ook de lymfedrainage wordt geactiveerd, waardoor u afvalstoffen kwijtraakt. Dat zet weer aan tot een betere stofwisseling.

De slimline combo werkt uitstekend bij:

• Verlies van centimeters
• Herstel van een sinaasappel huid ( cellulitis )
• Spierversteviging
• Verlicht striea.
• Super geode resultaten na een bevalling
• Het heeft een positieve invloed op zaken als knie- rug- of spierklachten.

De allernieuwste Slimline waar wij mee werken is uniek, omdat plaatselijk vet weggewerkt kan worden en omgezet wordt in spieren. Bovendien heeft het apparaat maar liefst negen verschillende functies. Het werkt omvang verminderend en resultaten na een kuur van 10 x 45 minuten laat zien dat 15-56 cm omvangverlies geen uitzondering is.

De slimline in combinatie met een voedingsadvies kan 2 kg per week opleveren. Maar motivatie en bewustwording zijn toch de belangrijkste ingrediënten voor persoonlijk resultaat.

Beauty Planet helpt u hierbij. Samen maken we een plan en krijgt u een op maat gemaakt voedingsadvies mee naar huis.

Wilt u het eens ervaren en uitproberen dan kunt u een afspraak maken voor een gratis proefbehandeling en intake gesprek over voeding twv € 50,-

Bel: 0228-522534 of mail naar info@beautyplanet.nl

 


AFSPRAAK MAKEN MET BEAUTY PLANET

Naar afspraken pagina