Straight Away

Hét dieet van Nederland!


Bij Straight Away geloven we dat verantwoord afslanken beter kan. Dat je nooit meer hoeft te zuchten en te puffen voor ieder pondje dat eraf moet. Straight away bestaat uit een serie complete maaltijdvervangers in de vorm van shakes, havermout, soepen, repen en warme gerechten. Onze producten bevatten alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen per maaltijd om in de dagelijkse behoefte te voorzien.


Over Straight Away

Straight Away is een Nederlands merk, gecreëerd met behulp van gewichtsconsulenten, orthomoleculair voedingsdeskundigen en diëtisten. Dankzij Straight Away wordt afslanken leuker en lekkerder, maar bovenal: het gaat sneller! Straight Away biedt je een reeks kwalitatieve afslankproducten, gecombineerd met de professionele begeleiding van een voedingscoach bij jou in de buurt aan. Je slankt dus nooit alleen af, maar altijd onder begeleiding van professionals en ervaringsdeskundigen. Wij zorgen ervoor dat we samen jouw doel bereiken. En dat gaat lukken!

Het afslanken

Het afslanken gaat beginnen!
 
Aan de hand van een bij jou passend Straight Away-programma gebruik je minimaal vier maaltijdvervangende producten per dag. Om je voeding lekker en gevarieerd te houden hebben we een breed assortiment aan smakelijke (echt waar!) shakes en soepen en bieden we zelfs een havermoutpap. Na een periode van afslanken volgt een rustweek. Van je coach ontvang je een duidelijk overzicht van alle producten die je mag eten in deze week.
 
Vervolgens evalueren we of je jouw streefgewicht hebt bereikt en bepalen we of je nogmaals een periode overgaat op maaltijdvervangende producten. Je wordt hierbij intensief door ons begeleid en geholpen en brengt wekelijks een bezoek aan je coach waar je wordt gewogen en je behaalde resultaten worden gemeten. Daarnaast helpt zij je met oefeningen en geeft zij tips en extra ondersteuning tijdens de moeilijke momenten. Deze begeleiding is helemaal gratis.

Stabiliseren

Om je gewicht vast te houden is het belangrijk om geleidelijk over te gaan van de maaltijdvervangende producten naar reguliere voeding. Tijdens deze fase neem je steeds minder maaltijdvervangende producten. De fase kan verkort gevolgd worden (minimaal drie weken) of wat langer (maximaal zes weken) na een periode van veel gewichtsverlies. Daarna laten we je uiteraard niet vallen. Vanaf het moment dat je weer helemaal over bent gestapt op de reguliere maaltijden, krijg je bij je coach binnen een jaar nog twee extra wegingen gratis.

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.