Gezond afslanken

Het Straight away dieet zorgt voor vetverbranding én spierbehoud


Met het dieet van Straight away krijg je minder koolhydraten binnen waardoor je lichaam overschakelt op vetverbranding. We focussen op het behoud van je spiermassa door de hoeveelheid en kwaliteit aan eiwit in de producten. Door deze zo hoog mogelijk te houden, voorkomen we dat je lichaam je spieren gaat aanspreken als energiebron. 
 
Bovendien doorbreek je de cirkel van het maar blijven eten. Want wanneer je veel koolhydraten (suikers) binnenkrijgt, snakt je lichaam steeds weer naar die suikers. Koolhydraten zijn een belangrijke bron van energie, maar teveel koolhydraten is niet goed, die zet je lijf om in vet.  

Stabiliseren en op gewicht blijven  
Het gaat natuurlijk niet allemaal vanzelf. Het kan best pittig zijn om vol te blijven houden. Maar dáár zijn de coaches voor! Zij kennen de valkuilen en behoeden je daarvoor. En een belangrijke taak van de coaches: ze helpen je met stabiliseren en het aanpassen van je levensstijl, zodat je na het dieet ook op gewicht blijft.


Het stappenplan

Stap 1 - Maak een afspraak voor een intakegesprek bij een van onze Straight away coaches!
Maak een afspraak met een coach. Jouw coach begeleidt je tijdens het gehele afvalproces, maar helpt je ook na het dieet om in balans te blijven. Tijdens het dieet is de begeleiding gratis. Bij het intakegesprek bepaal je samen jouw doel. Alle Straight away producten zijn bij je coach verkrijgbaar. Samen met jouw coach ga je bepalen welk programma er het beste bij jou past.

Stap 2 - Het afslanken
Je lijf is er klaar voor en jij mentaal ook. Afhankelijk van jouw streefgewicht heb je samen met je coach bepaald welk programma je gaat volgen. Ga je alleen Straight away producten eten (maak je geen zorgen, je kunt volop variëren), of ga je de producten combineren met reguliere voeding? Je coach kan goed afstemmen wat jij nodig hebt om je doel te bereiken. Je gaat wekelijks bij je coach langs voor een weegmoment. En heb je je doel bereikt? Super! Heb je nog wat kilootjes te gaan, dan kun je in overleg met je coach nog een periode een programma volgen. Hoe dan ook, je kunt heel trots zijn op jezelf! 
 
Stap 3 – Stabiliseren
Je coach begeleidt je intensief en helpt je op weg met jouw nieuwe levensstijl. Het is belangrijk om na de maaltijdvervangende producten rustig over te gaan op normale voeding. Samen met je coach maak je een voedingsschema om op gewicht te blijven. Combineren van maaltijdvervangers en gewone voeding kan prima. Vervang bijvoorbeeld het ontbijt of de lunch door een shake of een reep en nuttig daarnaast vooral gezonde voeding.  Plan ook gelijk nog twee weegmomenten in met je coach. Zo blijf je gemotiveerd om op gewicht te blijven!

Stap 4 - De nieuwe JIJ!
Fantastisch, je hebt de discipline opgebracht om goed op je voeding te letten en je levensstijl aan te passen. Je hebt moeilijke momenten overwonnen. Jij straalt op het strand deze zomer, dit is de nieuwe jij! Geniet van de complimenten die je krijgt, van je fittere lijf waarmee je nu veel makkelijker kunt bewegen. Je kunt trots zijn op jezelf!

Heb je vragen, wij helpen je heel graag verder!

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Vraag of afspraak maken?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen u graag verder.