Menu
Afspraak maken

IPL behandelingen voor een egale huid

Intense Pulse Light voor huidverjonging

Ervaar de transformatie van uw huid met IPL-behandelingen bij Beauty Planet. Deze geavanceerde methode gebruikt intense pulsed lights om diep door te dringen in de huid en de collageenlagen te regenereren, wat resulteert in een zichtbare verbetering van verschillende huidproblemen.

Beauty Planet
Beauty Planet

Voordelen van IPL

Doeltreffend tegen meerdere huidproblemen
IPL-therapie is effectief in het aanpakken van diverse huidkwesties, zoals:

• Vermindering van zonschade en pigmentvlekken.
• Verlichting van roodheid in de huid.
• Verbetering van huidelasticiteit en -verslapping.
• Vermindering van fijne lijntjes.
• Verkleining van grove poriën.
• Egalisatie van de huidtoon.

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die streeft naar een egale, stralende huid.

Full face IPL behandeling

Optimaal resultaat met minimale downtime
Voor een complete huidverjonging adviseren wij 2 tot 3 full face IPL-behandelingen. Deze aanpak is ideaal voor een diepgaande photo rejuvenation, die een essentieel onderdeel vormt van een effectief anti-aging plan. Een van de grootste voordelen van IPL-behandelingen is de minimale downtime, waardoor uw huid direct na de behandeling een gezonde glans krijgt.

Brede toepasbaarheid

Niet alleen voor het gezicht
IPL-behandelingen zijn niet beperkt tot het gezicht. Andere gebieden zoals de handen, het decolleté en de hals kunnen ook baat hebben bij deze therapie. Het behandelen van deze gebieden draagt bij aan een algehele verbetering van uw huiduitstraling en kan helpen de tekenen van veroudering te verminderen.

Neem contact op met Beauty Planet voor meer informatie over onze IPL-behandelingen en ontdek hoe we u kunnen helpen uw huid een egale, verjongde uitstraling te geven.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden