Menu
Afspraak maken

Professionele Laserbehandelingen

Veilige en effectieve aanpak van huidvaatjes.

Voor personen die last hebben van zichtbare huidvaatjes en een ongewenste rode teint, biedt BeautyPlanet hoogwaardige lasertherapie. Onze geavanceerde Spark Pro laser en Intense Pulse Light technologieën zorgen ervoor dat vaatwanden zich sluiten, waardoor de vaatjes natuurlijk door het lichaam worden afgevoerd. Deze behandelingen verbeteren niet alleen de zichtbare conditie van uw huid, maar herstellen ook de frisheid en vitaliteit. Elk behandelplan start met een vrijblijvend adviesgesprek, waarin we een persoonlijk behandelplan opstellen op basis van een nauwkeurige huidanalyse.

Beauty Planet

Uw eerste stap: een persoonlijk adviesgesprek

Vrijblijvend advies en huidanalyse
Bij BeautyPlanet begint elke behandeling met een persoonlijk adviesgesprek. Tijdens dit gesprek analyseert de huidspecialist uw huid grondig om de aanwezigheid van vaatjes, pigmentatie, roodheden en andere vormen van huidschade te beoordelen. Op basis van deze analyse ontvangt u een advies op maat. Dit advies helpt ons om de meest effectieve behandeling voor uw specifieke huidproblemen te bepalen, wat cruciaal is om optimale resultaten te garanderen.

Het behandelproces uitgelegd

Zorgvuldige behandeling met geavanceerde technologie
Onze huidspecialisten gebruiken een nauwkeurige techniek om de betreffende huidgebieden te behandelen. Na het aanbrengen van een speciale gel op de huid, gebruiken ze een stempelende methode waarbij elke 'stempel' een gecontroleerde lichtflits of laserstraal afgeeft. Deze behandeling verhit de vaatjes, waardoor ze sluiten en uiteindelijk door het lichaam worden opgeruimd. Direct na de behandeling kunnen de vaatjes tijdelijk roder en duidelijker zichtbaar zijn, maar binnen zes weken zult u aanzienlijke verbeteringen zien. Vaak zijn er tussen de 1 en 5 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat.

Nazorg en aanbevolen huidverzorging

Ondersteuning na de behandeling
Effectieve nazorg is essentieel voor het behoud van de resultaten van uw laserbehandeling. Tijdens en na het behandeltraject biedt BeautyPlanet uitgebreide ondersteuning en advies over geschikte huidverzorgingsproducten die thuis gebruikt kunnen worden. Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om uw huid in een gezonde staat te brengen en te houden. Onze huidspecialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat u de beste zorg en nazorg ontvangt die mogelijk is.

Afspraak maken

Verschillende toepassingen
Bij Beauty Planet gebruiken we IPL niet alleen voor het verwijderen van ongewenste haartjes, maar ook voor het verbeteren van de huidtextuur en het verminderen van pigmentatie. De behandeling is snel, bijna pijnloos, en u kunt onmiddellijk terugkeren naar uw dagelijkse bezigheden zonder uitvaltijd.

Voor een persoonlijk consult en advies over de beste pigmentbehandeling voor uw huid, neem gerust contact op met Beauty Planet. 

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden