Menu
Afspraak maken

Kennismakingsbehandeling bij Beauty Planet

Ervaar onze zorg en expertise

Maak kennis met Beauty Planet en ontdek wat wij voor uw huid kunnen betekenen. Onze kennismakingsbehandeling begint met een intakegesprek en een uitgebreide huidanalyse, gevolgd door een aangepaste behandeling om u een voorproefje te geven van onze aanpak.

Beauty Planet

Eerste stappen

Uw kennismaking
Tijdens de kennismakingsbehandeling leert u niet alleen ons team kennen, maar ook onze werkwijze en producten. Na een intakegesprek voeren we een gedetailleerde huidanalyse uit met de Observ520x. Deze geavanceerde technologie biedt inzicht in verschillende aspecten van uw huid, zoals poriestructuur, diepte van lijntjes en rimpels, doorbloeding, en pigmentatie.

Het belang van huidanalyse

Diepgaand inzicht
Met de Observ520x kunnen we dieperliggende huidproblemen identificeren die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Deze nauwkeurige analyse is cruciaal voor het opstellen van een effectief en persoonlijk behandelplan. Door de verschillende analyse-modi krijgen we een compleet beeld van uw huidconditie, wat ons helpt de beste aanpak voor u te bepalen.

Persoonlijke aanpak

Ontdek wat mogelijk is:
Na de huidanalyse volgt een compacte behandeling aangepast aan uw huidconditie. Dit geeft u de gelegenheid om onze behandelmethoden en producten te ervaren. Na de behandeling bespreken we onder het genot van een kopje koffie de resultaten van de analyse en bespreken we hoe Beauty Planet u verder kan helpen.

Uw huid, onze zorg

Maak uw afspraak
Bent u benieuwd naar de staat van uw huid en hoe wij u kunnen helpen om uw huidgezondheid te verbeteren? Kom dan voor een gratis intakegesprek en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Voor het beste resultaat van de scan vragen we u met een gereinigde en schone huid naar de kliniek te komen.
Neem vandaag nog contact op met Beauty Planet voor uw kennismakingsbehandeling en zet de eerste stap naar een gezondere en mooiere huid.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden