Menu
Afspraak maken

Professionele Make-Up services

Uw speciale dag perfect gemaakt.

Ontdek de kunst van professionele make-up bij Beauty Planet, waar elke penseelstreek bijdraagt aan uw unieke schoonheid. Met zorgvuldig geselecteerde producten en gepersonaliseerde aandacht, zorgen onze ervaren make-up artiesten ervoor dat uw natuurlijke charme naar voren komt, of het nu voor een bruiloft, een feestelijke avond of een andere speciale gelegenheid is. Verwacht niets minder dan een make-up ervaring die u laat stralen.

Beauty Planet

Bruidsmake-up

Stralen op uw trouwdag
Op uw grote dag moet alles perfect zijn, inclusief uw bruidsmake-up. Bij Beauty Planet bieden we een persoonlijke benadering om ervoor te zorgen dat u zich de hele dag mooi en zelfverzekerd voelt. Onze proefmake-up sessie zorgt ervoor dat uw look volledig is afgestemd op uw wensen en stijl, met de mogelijkheid om familie en vrienden mee te brengen voor hun gewaardeerde advies.

Natuurlijke schoonheid met Cent Pur Cent

Kies voor een natuurlijke uitstraling met Cent Pur Cent make-up.
Deze 100% minerale make-up lijn voelt licht op de huid en biedt een uitstekende dekking die langdurig mooi blijft. Het is de ideale keuze voor iedere huidtype, inclusief de meest gevoelige huidjes.

Op locatie of in onze salon

Of u nu kiest voor het gemak van onze service op locatie of de serene omgeving van onze salon, Beauty Planet zorgt ervoor dat u op uw trouwdag schittert. En natuurlijk, voor die feestelijke avonden buiten de bruiloft om, kunt u ook bij ons terecht voor een verfijnde make-up look die past bij elke speciale gelegenheid.

Afspraak maken

Bent u klaar om te stralen?
Maak dan uw afspraak voor een Beauty Plan bij Beauty Planet. Of het nu voor uw trouwdag is of voor een ander feestelijk event, wij zorgen ervoor dat uw make-up niets minder dan perfect is. Boek nu en laat ons deel uitmaken van uw bijzondere momenten.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden