Menu
Afspraak maken

NeoGen stikstof plasma therapie

Revolutionaire huidverjonging bij Beauty Planet

De NeoGen Stikstof Plasma is een state-of-the-art huidverjongingstechniek die significant verschil maakt in slechts drie behandelingen. Deze therapie biedt een klinisch bewezen methode om de huid op alle niveaus te regenereren, zonder chirurgische ingrepen.

Beauty Planet
Beauty Planet

Het verouderingsproces omkeren

Geavanceerde huidvernieuwing
NeoGen Stikstof Plasma therapie pakt tekenen van veroudering aan zoals fijne lijntjes, rimpels, en verslapping. Door de huid te stimuleren op zowel oppervlakkig als dieper niveau, zorgt de therapie voor een voortdurende regeneratie van de huidcellen, resulterend in een merkbare verbetering van de huidtextuur en -elasticiteit.

Hoe NeoGen Plasma werkt

Een zachte en effectieve aanpak
In tegenstelling tot traditionele plasma pennen die doorborend werken, laat de NeoGen Stikstof Plasma de huid intact. Deze methode minimaliseert het risico op ontstekingen en hyperpigmentatie, en stimuleert vanuit de diepere lagen een langdurige verjonging van de huid.

Brede toepassingsmogelijkheden

Diverse Huidproblemen Aanpakken:
De NeoGen Stikstof Plasma is bijzonder effectief voor:

• Actieve acne en acnelittekens.
• Fijne lijnen, rimpels en diepere huidplooien.
• Pigmentatieproblemen, inclusief melasma.
• Zonschade en algemene huidveroudering.
• Zichtbare littekens en striae.
• Zachte ooglidcorrecties voor een frissere blik.

Persoonlijk consult en behandelplan

Op maat gemaakte zorg
Bij interesse in een NeoGen Stikstof Plasma behandeling, nodigen we u uit voor een persoonlijk gesprek. Hierin analyseren we uw huidconditie en bespreken we uw specifieke behoeften, met een indicatie van het verwachte aantal behandelingen en de kosten.

Bezoek Beauty Planet voor een consult en ontdek hoe NeoGen Stikstof Plasma uw huid kan transformeren naar een jeugdige, stralende conditie.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden