Menu
Afspraak maken

Pigmentbehandelingen bij Beauty Planet

Geavanceerde oplossingen voor pigmentproblemen

Bij Beauty Planet bieden we verschillende geavanceerde behandelingen voor pigmentproblemen, zoals ME-line therapie, KTP laserbehandeling en Sparkpro IPL. Deze methoden zijn specifiek ontworpen om pigmentvlekken effectief te verminderen en uw huid een egalere uitstraling te geven.

Beauty Planet

Oorzaken van pigmentvlekken

UV-straling en huidbeschadiging
Pigment dient als natuurlijke bescherming van de huid tegen zonlicht, maar overmatige blootstelling aan UV-stralen kan leiden tot ophoping van pigment en het ontstaan van pigmentvlekken.

ME-line Pigmentbehandelingen

Innovatieve aanpak voor moeilijk pigment
ME-line is gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten pigmentatie, waaronder moeilijk te behandelen melasma. Deze kuurbehandeling werkt met actieve ingrediënten zoals tranexaminezuur om pigmentaanmaak te verstoren, gepigmenteerde cellen af te stoten en pigment van binnenuit af te breken. Het behandeltraject omvat maximaal drie sessies in vier maanden, ondersteund door een reeks thuisproducten voor dagelijks gebruik.

KTP Laserbehandeling

Precieze pigmentverwijdering
De QuadrostarPro Green laser is een nauwkeurige behandeling voor pigmentproblemen. De laserstraal wordt door het pigment geabsorbeerd, waardoor de pigmentcellen door warmte worden afgebroken.

Sparkpro IPL Therapie

Effectief tegen oppervlakkige pigmentvlekken
Sparkpro IPL is ideaal voor het behandelen van ouderdomsvlekken en andere oppervlakkige pigmentvlekken. Echter, hormoongerelateerde en verheven pigmentvlekken zijn minder geschikt voor IPL-behandeling. In dergelijke gevallen bieden we alternatieve behandelingen zoals ME-line.

Persoonlijk behandeladvies

Afgestemd op uw huidconditie
Onze huidtherapeuten kunnen u adviseren over de beste behandeloptie voor uw specifieke pigmentprobleem. Met onze geavanceerde behandelingen en deskundige begeleiding streven we ernaar uw huid een gezondere en meer uniforme uitstraling te geven.

Voor een persoonlijk consult en advies over de beste pigmentbehandeling voor uw huid, neem gerust contact op met Beauty Planet.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden