Acne therapie

Wat kun je verwachten van acne therapie bij Huidkliniek Beauty Planet?


Het behandeltraject bestaat uit 4 verschillende stappen:
Stap 1: Aan de hand van een gratis intake gesprek wordt er samen met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld
Stap 2: Productgebruik die gericht zijn op reiniging en het herstel van de huid
Stap 3: Acne behandelingen eens in de 4-8 weken
Stap 4: Onderhoud van huidbehandelingen en verzorging

Welke behandelingen kan ik hier tegen ondergaan?

Kuur acnetherapie Nimue - €85,- per acne behandeling.
4 acne behandelingen eens in de 4-8 weken + gratis productpakket t.w.v. €100,- 

Kuur acnetherapie pH Formula - €125,- per acne behandeling.
4 acne behandeling eens in de 4-8 weken + gratis productpakket t.w.v. €169,-

Nimue Acne behandeling Reinigend €53,- 
Heb je alleen enkele onzuiverheden? Dan is deze behandeling geschikt voor jou. 
We behandelen de huid met een enzymatische peeling en de onzuiverheden worden weggehaald. Daarna wordt een herstellend serum aangebracht met een afsluitende verzorging.  
           
Nimue Acne behandeling Compleet €68,-   
In deze behandeling wordt altijd een fruitzuur of TCA peeling toegepast om de combinatie van factoren die de acne veroorzaken aan te pakken. Onzuiverheden worden weggehaald en daarna wordt een 
herstellend serum aangebracht met een afsluitende verzorging. 

Nimue Acne behandeling Luxe €83,-       
Uitgebreide acne behandeling waarin altijd een intensieve peeling naar keuze wordt toegepast. Onzuiverheden worden weggehaald, afsluitend zorgt een masker ervoor dat uw huid optimaal herstelt. 
Daarna wordt een herstellend serum aangebracht met een afsluitende verzorging.                 

pH Formula Acne behandeling Reinigend €80,50  
Deze pH Formula behandeling met de resurfacing peeling van pH Formula worden specifieke combinaties en concentraties van zuren en werkstoffen gebruikt. Hierdoor behandelen we de beschadigde buitenste huidlagen, vernieuwen we de opperhuid en werken in de diepere lagen zodat we optimaal de ontstekingen en talggehalte van de huid aanpakken.
Reinigen van de huid, SP Complex (opname van actieve ingredienten te verbeteren), pH Formula resurfacing peeling, onzuiverheden verwijderen, Vitamine C activator, Verzorging met een van onze creme's, Beschermende dagverzorging SPF 30+

pH Formula Acne behandeling Compleet €96,50 
Deze pH Formula behandeling is meer dan alleen de resurfacing peeling. Met de resurfacing peeling van pH Formula worden specifieke combinaties en concentraties van zuren en werkstoffen gebruikt.
Hierdoor behandelen we de beschadigde buitenste huidlagen, vernieuwen we de opperhuid en werken in de diepere lagen zodat we optimaal de ontstekingen en talggehalte van de huid aanpakken.
Reinigen van de huid, Massage van het gelaat voor betere doorbloeding en coditie van de huid, SP Complex (opname van actieve ingredienten te verbeteren), pH formula resurfacing peeling, onzuiverheden verwijderen, Vitamine C activator, Verzorging met een van onze creme's, Beschermende dagverzorging SPF 30+
 
pH Formula Acne behandeling Luxe €107,-         
Een uitgebreide pH Formula resurfacing behandeling, met de resurfacing peeling van pH Formula worden specifieke combinaties en concentraties van zuren en werkstoffen gebruikt.
Hierdoor behandelen we de beschadigde buitenste huidlagen, vernieuwen we de opperhuid en werken in de diepere lagen zodat we optimaal de ontstekingen en talggehalte van de huid aanpakken.
Reinigen van de huid, Uitgebreide massage van het gelaat, nek en decollete voor betere doorbloeding en conditie van de huid,  SP Complex (opname van actieve ingredienten te verbeteren), pH formula resurfacing peeling, onzuiverheden verwijderen, speciaal masker, Vitamine C activator, Verzorging met een van onze creme's, Beschermende dagverzorging SPF 30+
     
pH Formula Acne behandeling TCA Touch €150,-    
Meest intesieve medische peeling bij Beauty Planet. Door de speciaal geformuleerde TCA TOUCH formule kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen. De peeling is geschikt voor het behandelen van recente littekens, stimuleert intensief de huidvernieuwing. 

Dermapenbehandeling €117,50 
De Dermapen is de nieuwste techniek van microneedling. Het is een behandeling waarbij met fijne naaldjes kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt. Dit heeft als doel, dat de huid zich van binnenuit op een natuurlijke manier gaat herstellen. Door de huid in de diepte te activeren komen er groei en helende factoren vrij die onder andere collageen aanmaak stimuleren. Hierdoor kunnen acne littekens worden verminderd.

Worden de behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar?

De behandelingen vallen onder de vergoeding van acnétherapie. Je dient in ieder geval aanvullend verzekerd te zijn om voor vergoeding van acnetherapie in aanmerking te komen. De zorgverzekeraar kan jou precies vertellen welke rechten op vergoeding jij hebt.


COVID-19 Maatregelen

DE HUIDKLINIEK MAG OPEN BLIJVEN!
Dit betekent dat als je een afspraak hebt staan bij de huidtherapeuten Kim of Britt deze gewoon door kan gaan.
 
Bereikbaarheid Beauty Planet
Ook al gaan de dingen nu even niet hoe ze normaal zouden moeten gaan, wij blijven met jullie meedenken. De bestellingen kunnen weer afgehaald worden. Bel of mail je bestelling door, dan spreken we samen een tijdstip met je af wanneer het opgehaald kan worden. 
 
Aangepaste openingstijden:
Maandag 12:00 / 21:00
Dinsdag 9:00 / 17:00
Woensdag 9:00 /17:00
Donderdag 9:00 / 17:00
Vrijdag 9:00 / 17:00

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.