Kleine fijne vaatjes in het gezicht zorgen soms voor een diffuse roodheid waardoor de huid er niet fris en vitaal uitziet.


Deze vaatjes kunnen soms veroorzaakt worden door rosacea of door andere factoren. Met de Spark Pro laser kun je je deze vaatjes behandelen met Intense Pulse Light waardoor de vaatwanden zich sluiten en het vaatje als vanzelf opgeruimd wordt door het lichaam.

Vaatjes kunnen zorgen voor een roodheid in het gezicht die niet altijd wenselijk is. Gelukkig zijn onze lasers uitermate geschikt om veilig en effectief vaatjes te laten verdwijnen.

De huidspecialist lokaliseert het te behandelen gebied. Er wordt een laagje gel aangebracht en de huidspecialist behandelt de huid op een stempelende manier. Bij elke stempel wordt er een lichtflits of laserstraal afgegeven die het vaatje verhit en laat verdwijnen. Vlak na de behandeling zullen de vaatjes heviger van kleur zijn en meer opvallen. Na 6 weken zal op resultaat optimaal zijn en al veel vaatjes verminderd of verdwenen zijn.

 

Gemiddeld zijn er 1 tot 5 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Boek altijd eerst een vrijblijvend adviesgesprek

Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek beoordeelt de huidspecialist jouw huid nauwkeurig op de aanwezigheid van vaatjes, pigment, roodheden en andere vormen van huidschade. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijk advies op maat.

Aan de hand van de huidanalyse bespreekt de huidspecialist alle mogelijkheden met je. Uiteraard is er alle mogelijkheid om vragen te stellen over de behandelingen en de nazorg. Het is namelijk in veel gevallen wel raadzaam om ook thuis de juiste producten te gebruiken om jouw huid in gezonde staat te krijgen en te houden.


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.