Cryotherapie

Cryotherapie is in de dermatologie een behandeling door middel van bevriezing van weefsels om huidaandoeningen te behandelen.


Cryotherapie is hele koude stikstof waar we goedaardige huidaandoeningen mee kunnen aanstippen. Na enkele dagen valt het korstje dat ontstaat eraf en is uw plekje verdwenen.

Wat kunt u met cryotherapie laten behandelen?

▪︎Pigmentvlekken
▪︎Wratjes
▪︎Steelwratjes 
▪︎Ouderdomsvlekjes
▪︎Bindweefsel bultjes
▪︎Verhoorning van de huid (actinische keratose)

Boek een vrijblijvend en gratis intake gesprek om te weten of deze behandeling voor jou geschikt is.


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.