Definitief ontharen

Ongewenste haargroei is voor veel mannen en vrouwen een probleem


Welke behandeling kan ik hier tegen ondergaan?

Er zijn verschillende behandelmethoden om ongewenste haargroei te behandelen. Een methode die voor alle huidtypen en haarkleuren optimaal is bestaat niet. Bij Beauty Planet kunnen we behandelen met IPL of elektrische epilatie.

Welke behandeling het meest geschikt is wordt in een intake gesprek uitvoerig met je besproken. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Boek altijd eerst een intake gesprek voordat je begint met het behandeltraject.

Medcos IPL
IPL betekent Intense Pulsed Light. Het is een manier om door middel van lichtflitsen van ongewenste haargroei af te komen. De IPL ontharingsmethode maakt gebruik van hoogenergetisch licht om de haarzakjes te verhitten en te beschadigen zodat hier geen nieuwe haren meer uit kunnen groeien.

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld. Ideaal is het als de haren donker zijn. Blonde en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn niet te behandelen.

De IPL behandelingen zorgen voor reductie, helaas niet voor 100% definitieve ontharing. 

Gemiddeld zijn 8-10 behandelingen nodig voor optimaal resultaat. 

Lichaam wordt eens in de 6-8 weken behandeld.
Gelaat wordt eens in de 4-6 weken behandeld.


Elektrische Epilatie
Bij elektrisch epileren wordt een minuscuul naaldje in het haarzakje gebracht. Rond de naald komt warmte en loog vrij wat ervoor zorgt dat het haarzakje wordt vernietigd. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen.

Het grote voordeel van deze methode is dat ook de witte, grijze en blonde (voornamelijk op kin en bovenlip bij vrouwen) haren verwijderd kunnen worden.


Wij werken samen met Natuurlijk Jong

Onze lieve collega Britt heeft een tijd lang haar passie gedeeld tussen twee klinieken.
Per 1 november gaat zij dit avontuur verder aan bij Beauty Planet.
Maar dit betekend niet dat Natuurlijk Jong helemaal uit beeld is.
De artsen van Natuurlijk Jong worden onze cosmetisch artsen, wat betekend dat wij iedereen door zullen sturen voor de behandelingen van injectables, ooglidcorrecties en andere huidverbeterende behandelingen.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Natuurlijk Jong: www.natuurlijkjong.nl
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.