Een mooie egale huid zonder ontsierende plekjes en vlekjes:


De IPL laser geeft een snel zichtbaar resultaat doordat de intense pulse lights diep doordringen in de collageen langen om daar te zorgen voor celregeneratie. IPL werkt heel goed tegen:

Zonschade & pigmentvlekken
Roodheid in de huid
Verslapte huid door minder elasticiteit
Fijne lijntjes
Grove porien
Een niet-egale huidtoon
 

Voor het beste resultaat adviseren wij 2 tot 3 full face IPL behandelingen voor de perfecte photo rejuvenation. Dit behoort zeker thuis in een gedegen anti-aging plan en voorkomt dat de huid zich steeds sneller verouderd. Het fijne aan deze behandeling is dat er weinig downtime is en dat je huid direct een healthy glow krijgt.

 

PS: vergeet ook zeker de handen, het decolleté of de hals niet… 


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.