Injectables

Ultieme behandeling voor een jongere en frissere uitstraling


Een injectables behandeling biedt een goede oplossingen voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien.

Er zijn verschillende oorzaken te bedenken voor rimpels en huidverzakkingen die uw uitstraling hebben veranderd. Enkele veel voorkomende oorzaken:
▪︎Huidveroudering
▪︎Gewichtsverlies 
▪︎Stress
▪︎Slaaptekort
▪︎Zware periodes
Deze oorzaken kunnen ervoor hebben gezorgd dat het gezicht een oudere of sobere uitstraling heeft gekregen.

Met behulp van injectables kunnen wij hier wat aan doen. Tijdens de behandeling pakken wij de probleemgebieden aan. Hierbij maken we gebruik van Botox, fillers of een combinatie daarvan. Voor deze behandeling werken wij samen met natuurlijk Jong. De behandeling zal ook worden uitgevoerd in de kliniek in Hoorn 

Een jongere en frissere uitstraling

Rimpels en huidverzakkingen ontstaan doordat het vetweefsel achter de huid minder wordt. Met de injectables behandeling kunnen wij de ruimte die is ontstaan als het ware opvullen. Een injectables behandeling is zeer geschikt voor mensen die graag een aantal probleemgebieden willen aanpakken, maar opzien tegen een operatieve ingreep zoals een facelift.

Afhankelijk van de situatie kunnen we gebruik maken van twee verschillende soorten behandelmethodes. In sommige gevallen blijkt een combinatie van de behandelmethodes het beste te werken.

We maken gebruik van fillers of Botox.Van te voren zullen we goed naar uw gezicht kijken en bepalen welke behandeling het beste resultaat zal geven. We focussen te allen tijde op een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Wat is het verschil tussen Botox en Fillers?

Sommige rimpels worden veroorzaakt doordat u de spieren op bepaalde plekken teveel aanspant. Het injecteren van Botox zorgt ervoor dat de spieren zullen worden verslapt en dus ontspannen, waardoor de rimpels vervagen of verdwijnen. Bij fillers worden de rimpels juist opgevuld. Een lichaamseigen stof, hyaluronzuur, wordt geïnjecteerd bij de gebieden waar rimpels zijn ontstaan. Door de stof wordt de huid als het ware gevuld met water. Hierdoor zullen de rimpels of huidverzakkingen minder diep zijn of zelfs verdwijnen.

Veilig en betrouwbare behandeling bij Natuurlijk Jong

Wie schuilen achter 'Natuurlijk Jong'?
Natuurlijk Jong is gevestigd in Hoorn. In 2011 realiseerden de zussen Sylvie en Annika de Jong hun gezamenlijke passie voor (cos)medische behandelingen en openden de deuren van kliniek Natuurlijk Jong. De artsen zijn KNMG erkend cosmetisch artsen en NVCG gecertificeerd. De artsen hechten grote waarde aan bij- en nascholing en zijn aangesloten bij de beroepsvereniging NVCG om altijd op de hoogte te zijn van nationale en internationale ontwikkelingen.

Kosten

Voorafgaand aan de behandeling zullen we het kostenplaatje in kaart brengen. Voordat we u gaan behandelen zullen we uitvoerig bespreken wat de gewenste resultaten zijn. Van te voren zullen we vaststellen welke techniek we gaan gebruiken, welke gebieden we gaan behandelen en wat de daarbij behorende kosten zijn. De kosten zijn dus geheel afhankelijk van hetgeen wat wij gaan doen. We proberen altijd zoveel mogelijk een aansluiting te vinden op uw budget.

Nazorg injectables

Het herstel zal vrij snel verlopen. U kunt mogelijk last krijgen van bijwerking zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plakken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:
▪︎De huid heeft rust nodig. Probeer contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kunnen zwellingen namelijk toenemen.
▪︎Het gebruik van pijnstillers als ibuprofen en aspirines wordt afgeraden, in verband met het stimulerende effect op blauwe plekken en verkleuringen. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers dan adviseren wij paracetamol te gebruiken.
▪︎Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en u huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
▪︎Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste 6 tot 8 weken geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
▪︎Drink de eerste 24 uur geen alcohol.
▪︎De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.

Na 2 weken komt u opnieuw in de kliniek voor controle


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.