Injectables

Ultieme behandeling voor een jongere en frissere uitstraling
Een injectables behandeling biedt een goede oplossingen voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken voor rimpels en huidverzakkingen die uw uitstraling hebben veranderd. Enkele veel voorkomende oorzaken:
• Huidveroudering
• Gewichtsverlies door een gezondere levensstijl
• Stress
• Slaaptekort
• Zware periodes

Deze oorzaken kunnen ervoor hebben gezorgd dat het gezicht een oudere of sobere uitstraling heeft gekregen. Met behulp van injectables kunnen wij hier wat aan doen. Tijdens de behandeling pakken wij de probleemgebieden aan. Hierbij maken we gebruik van Botox, fillers of een combinatie daarvan. Dokter Robin kan deze effectieve behandeling in onze huidkliniek voor u uitvoeren.

Een jongere en frissere uitstraling

Om u een frissere en jongere uitstraling te geven zullen wij rimpels en huidverzakkingen gaan bestrijden. Rimpels en huidverzakkingen ontstaan doordat het vetweefsel achter de huid minder wordt. Met de injectables behandeling kunnen wij de ruimte die is ontstaan als het ware opvullen. Een injectables behandeling is zeer geschikt voor mensen die graag een aantal probleemgebieden willen aanpakken, maar opzien tegen een operatieve ingreep zoals een facelift.

Afhankelijk van de situatie kunnen we gebruik maken van twee verschillende soorten behandelmethodes. In sommige gevallen blijkt een combinatie van de behandelmethodes het beste te werken.
We maken gebruik van fillers of Botox. Van te voren zullen we goed naar uw gezicht kijken en bepalen welke behandeling het beste resultaat zal geven. We focussen te allen tijde op een zo natuurlijk mogelijk resultaat.

Wat is het verschil tussen Botox en Fillers?

Sommige rimpels worden veroorzaakt doordat u de spieren op bepaalde plekken teveel aanspant. Het injecteren van Botox zorgt ervoor dat de spieren zullen worden verslapt en dus ontspannen, waardoor de rimpels vervagen of verdwijnen. Bij fillers worden de rimpels juist opgevuld. Een lichaamseigen stof, hyaluronzuur, wordt geïnjecteerd bij de gebieden waar rimpels zijn ontstaan. Door de stof wordt de huid als het ware gevuld met water. Hierdoor zullen de rimpels of huidverzakkingen minder diep zijn of zelf verdwijnen.

Veilig en betrouwbare behandeling bij Beauty Planet

Dokter Robin is een zeer ervaren cosmetisch arts. Voordat we starten met de behandeling zullen we uitvoerig uw wensen en mogelijkheden bespreken. We stellen samen een behandelplan op die voldoet aan uw verwachtingen en die zoveel mogelijk aansluit op uw budget. De producten en technieken die we gaan gebruiken zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Transparantie en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. We doen er alles aan om de behandeling zo prettig mogelijk te maken voor u. Samen met u doen we er alles aan om het gewenste resultaat te bereiken.

Kosten

Voorafgaand aan de behandeling zullen we het kostenplaatje in kaart brengen. Voordat we u gaan behandelen zullen we uitvoerig bespreken wat de gewenste resultaten zijn. Van te voren zullen we vaststellen welke techniek we gaan gebruiken, welke gebieden we gaan behandelen en wat de daarbij behorende kosten zijn. De kosten zijn dus geheel afhankelijk van hetgeen wat wij gaan doen. We proberen altijd zoveel mogelijk een aansluiting te vinden op uw budget.

Nazorg injectables

Het herstel zal vrij snel verlopen. U kunt mogelijk last krijgen van bijwerking zoals lichte zwellingen, rode en blauwe plakken en gevoeligheid op de behandelde plekken. Om de bijwerkingen zo veel mogelijk te beperken en om een optimaal resultaat te kunnen behalen is het van belang dat u de volgende punten zo goed mogelijk naleeft:

- De huid heeft rust nodig. Probeer contact met de behandelde plekken zo veel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kunnen zwellingen namelijk toenemen.
- Het gebruik van pijnstillers als ibuprofen en aspirines wordt afgeraden, in verband met het stimulerende effect op blauwe plekken en verkleuringen. Mocht u toch gebruik willen maken van pijnstillers dan
   adviseren wij paracetamol te gebruiken.
- Bescherm uw huid goed tegen de zon. Wij raden aan om zonnebrandcrème met sunblock te gebruiken en u huid zo kort mogelijk bloot te stellen aan de zon.
- Probeer uw huid niet bloot te stellen aan extreme temperaturen. Het beste is om de eerste 6 tot 8 weken geen bezoek te brengen aan sauna’s, zonnebanken en stoombaden.
- Drink de eerste 24 uur geen alcohol.
- De eerste 10 uur na de behandeling is het van belang dat u geen gebruik maakt van make-up.


Voor meer informatie kunt u contact opmemen met Beauty Planet.


COVID-19 Maatregelen

DE HUIDKLINIEK MAG OPEN BLIJVEN!
Dit betekent dat als je een afspraak hebt staan bij de huidtherapeuten Kim of Britt deze gewoon door kan gaan.
 
Bereikbaarheid Beauty Planet
Ook al gaan de dingen nu even niet hoe ze normaal zouden moeten gaan, wij blijven met jullie meedenken. De bestellingen kunnen weer afgehaald worden. Bel of mail je bestelling door, dan spreken we samen een tijdstip met je af wanneer het opgehaald kan worden. 
 
Aangepaste openingstijden:
Maandag 12:00 / 21:00
Dinsdag 9:00 / 17:00
Woensdag 9:00 /17:00
Donderdag 9:00 / 17:00
Vrijdag 9:00 / 17:00

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.