Pigmentbehandeling

Er zijn verschillende behandelmethodes om pigment te behandelen.


Pigment is de natuurlijke bescherming van de huid tegen de zon. Echter kan UV-straling van de zon ervoor zorgen dat de huid beschadigd raakt en dat het pigment zich ophoopt in de huid. Hierdoor ontstaan er pigmentvlekken.

ME LINE Pigmentbehandelingen

De eerste productlijn gespecialiseerd in alle soorten pigmentatie. 

Het krachtige ingrediënt tranexaminezuur in combinatie met andere actieve ingrediënten maakt de Me-line behandeling uniek. De behandeling verstoort de pigmentaanmaak, waardoor het pigment in de bovenste huidlaag wordt afgebouwd, en de afstoot van gepigmenteerde cellen versnelt. 

In kuurverband:
Me-line is een pigmentbehandeling voor het zogenaamde “moeilijke pigment”, dat wil zeggen melasma of pigment dat moeilijk op andere therapieën reageert. 

Me-line is een kuur van meerdere behandelingen i.c.m productgebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn verbluffend!

ME-line is een kuur van maximaal 3 behandelingen in 4 maanden waarmee je het pigment kunt verminderen. 

Het productpakket voor thuis bestaat uit een therapeutisch dag- en nacht product, een hyaluronzuur product en een thuismasker. Bij zware pigment problemen wordt de behandeling versterkt met microneedling therapie.

KTP laser behandeling

De QuadrostarPro Green laser is een laser waarmee uiterst nauwkeurig gewerkt kan worden. Het apparaat zendt een groene laserstraal van 532 nanometer uit die door het pigment opgenomen wordt. Hierdoor komt er warmte vrij en worden de pigmentcellen direct afgebroken.

Sparkpro IPL

Bruine vlekken liggen vaak heel oppervlakkig in de huid en kunnen we heel mooi wegflitsen met een IPL.

Wat kunnen we behandelen met IPL?
Ouderdomsvlekken en oppervlakkige pigmentvlekken

Wat kunnen we niet behandelen met IPL?
Hormoon gerelateerde pigmentvlekken
Verheven gepigmenteerde vlekken

Voor pigment wat niet geschikt is om te behandelen met IPL hebben we andere goede behandelmogelijkheden zoals ME-line behandelingen. Vraag onze huidtherapeute om advies!


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.