Pigmentbehandeling

Er zijn verschillende behandelmethodes om pigment te behandelen.


ME LINE Pigmentbehandelingen

De eerste productlijn gespecialiseerd in alle soorten pigmentatie. 

Het krachtige ingrediënt tranexaminezuur in combinatie met andere actieve ingrediënten maakt de Me-line behandeling uniek. De behandeling verstoort de pigmentaanmaak, waardoor het pigment in de bovenste huidlaag wordt afgebouwd, en de afstoot van gepigmenteerde cellen versnelt. 

In kuurverband:
Me-line is een pigmentbehandeling voor het zogenaamde “moeilijke pigment”, dat wil zeggen melasma of pigment dat moeilijk op andere therapieën reageert. 

Me-line is een kuur van meerdere behandelingen i.c.m productgebruik en bedoeld om het pigment van binnenuit af te breken. De resultaten zijn verbluffend!

ME-line is een kuur van maximaal 3 behandelingen in 4 maanden waarmee je het pigment kunt verminderen. 

Het productpakket voor thuis bestaat uit een therapeutisch dag- en nacht product, een hyaluronzuur product en een thuismasker. Bij zware pigment problemen wordt de behandeling versterkt met microneedling therapie.

KTP laser behandeling

De QuadrostarPro Green laser is een laser waarmee uiterst nauwkeurig gewerkt kan worden. Het apparaat zendt een groene laserstraal van 532 nanometer uit die door het pigment opgenomen wordt. Hierdoor komt er warmte vrij en worden de pigmentcellen direct afgebroken.


Wij werken samen met Natuurlijk Jong

Onze lieve collega Britt heeft een tijd lang haar passie gedeeld tussen twee klinieken.
Per 1 november gaat zij dit avontuur verder aan bij Beauty Planet.
Maar dit betekend niet dat Natuurlijk Jong helemaal uit beeld is.
De artsen van Natuurlijk Jong worden onze cosmetisch artsen, wat betekend dat wij iedereen door zullen sturen voor de behandelingen van injectables, ooglidcorrecties en andere huidverbeterende behandelingen.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Natuurlijk Jong: www.natuurlijkjong.nl
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.