Prachtige resultaten op het gebied van anti ageing en litteken therapy


PRX-Therapy is een revolutie in naaldvrije biorevitalisatie. Stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit.

Het resultaat is direct zichtbaar na de eerste sessie.
De dermatologische producten voor thuisbehandeling versterken het effect van de behandeling en verlengen het verkregen resultaat. ( deze producten zijn inbegrepen bij de kuur )

Uw huidspecialist zal samen met u een behandelprotocol opstellen op basis van uw specifieke wensen, huidconditie en het te verwachten resultaat.

De behandeling

De behandeling met dit exclusieve en innovatieve product versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. 
De sessie van 30 minuten is nagenoeg pijnloos omdat er geen naalden worden gebruikt. 
Na slecht 1 behandeling ziet uw huid er steviger en stralender uit.

U ervaart geen downtime zoals korstjes of vervelling van deze behandeling.

Mooie voorbeelden


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.