Resurfacing Peeling

Professionele pHformula resurfacing behandelingen


pHformula biedt een breed scala huidverbeterende behandelingen waarbij het probleem van binnen en van buiten wordt aangepakt. Zowel voor snel resultaat bij complexe huidproblemen als voor langdurig onderhoud en verjonging.

Meer dan een peeling

Natuurlijk kun je ervoor kiezen de huid alleen te peelen. Door bijvoorbeeld fruitzuren of door middel van microdermabrasie. Met een peeling haal je de bovenste huidlaag weg en daarmee verbeter je het opnamevermogen van de huid. Daarna moet je alsnog weten welke werkstoffen je kiest om je resultaat te willen behalen.

Maar de resurfacing peeling werkt anders. Deze peeling peelt, maar brengt tegelijkertijd óók werkstoffen in de huid waardoor je huid anders gaat functioneren. Bij een resurfacing doe je dus twee-in-een: je bent de huid gladder aan het maken, maar tegelijk sluis je allerlei werkstoffen dieper in de huid. Een voordeel is dat je heel gecontroleerd werkt waardoor je sneller resultaat krijgt.

De kracht van de pHformula resurfacing peeling is het delivery-system. Deze is volledig wetenschappelijk onderbouwd en gepatenteerd. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op. pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van het delivery-system in één te ervaren.

pH Formula Resurfacing peeling is geschikt voor de behandeling van:

Algehele verbetering van de huidconditie
De drievoudige werking van de resurfacing peeling werkt eigenlijk op elk huidtype.
1. celvernieuwing
2. herstructureren
3 opbouw & herstel

Huidveroudering
Specifieke tekenen van huidveroudering behandelen. De behandeling bevordert de collageen productie en stimuleert de cellen diep in de huid, het vermindert fijne lijntjes en rimpels, maakt de doffe huid weer stralend en repareert de zonneschade op de huid. De huid wordt sterker, gladder en krijgt een mooiere uitstraling.

Pigmentvlekken/Zwangerschapsmasker
Hyperpigmentatie is een overproductie van melanine die word veroorzaakt door de zon, hormonen of ontstekingsreacties. Verschillende vormen van hyperpigmentatie kunnen succesvol behandeld worden met de behandeling van pH Formula. De resurfacing peeling egaliseert de huidskleur, vermindert pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, zonschade en zomersproeten.

Acne
De pH Formula resurfacing peeling krijgt de acne ontsteking snel onder controle. Het vermindert snel littekens van acne, talgophopingen en puistjes. De huid word zichtbaar egaler. De peelings verminderen het risico op acne-littekens en revitaliseren de huid.

Couperose / Rosacea
Een effectieve behandeling voor chronische roodheid, couperose en rosacea. Rosacea is een chronische aandoening die gepaard gaat met roodheid van de huid en vaak met kleine papels (ontstekingen) die puistjes kunnen worden. De pH Formula resurfacing peeling vermindert couperose en rosacea of extreme roodheid en gaat ontstekingen tegen.


Wij werken samen met Natuurlijk Jong

Onze lieve collega Britt heeft een tijd lang haar passie gedeeld tussen twee klinieken.
Per 1 november gaat zij dit avontuur verder aan bij Beauty Planet.
Maar dit betekend niet dat Natuurlijk Jong helemaal uit beeld is.
De artsen van Natuurlijk Jong worden onze cosmetisch artsen, wat betekend dat wij iedereen door zullen sturen voor de behandelingen van injectebles, ooglidcorrecties en andere huidverbeterende behandelingen.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Natuurlijk Jong: www.natuurlijkjong.nl
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.