TCA Medische Peeling

De TCA TOUCH solution is speciaal geformuleerd als geavanceerde anti-ageing resurfacing behandeling.In principe komt iedereen in aanmerking voor een peeling. Door de speciaal geformuleerde TCA TOUCH formule kunnen we op een veilige en gecontroleerde manier de laag met de beschadigde huidcellen verwijderen. De peeling is geschikt voor het behandelen van:
▪︎Recente (acne)littekens
▪︎Anti-ageing
▪︎Glycation
▪︎Hyperpigmentatie en pigmentschommelingen

Voorzorgsmaatregelen

▪︎Het behandeleffect wordt geoptimaliseerd indien je vooraf en achteraf aan de behandeling de producten van pH formula gebruikt. Deze producten bereiden de huid goed voor en zorgen voor langer behoud van het resultaat. Door de producten is de huid beter gehydrateerd. Hierdoor werkt de peeling beter, gelijkmatiger, penetreert hij overal even goed, en niet te diep.
▪︎De huid dient vooraf in goede conditie te zijn. Door vooraf al minimaal 2 huidverbeterde behandelingen te hebben gedaan.
▪︎Voor de behandeling 2 weken niet in de zon en minimaal SPF 30+ gebruiken.

De behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd en voorbereid op de peeling. De TCA TOUCH peeling wordt vervolgens aangebracht en ingemasseerd. Na het aanbrengen van de peeling kun je een paar minuten een brandend en prikkend gevoel ervaren. De specialist beoordeeld aan de reactie van de huid hoeveel lagen TCA TOUCH aangebracht kunnen worden. De peeling wordt niet van de huid afgehaald.

Nadien vertoont de huid mogelijk een witte waas, roodheid en lichte zwelling en kan nog enigszins na tintelen. De huid wordt na behandeld met 24h crème en SPF 50+.


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.