Acne

De huidtherapeut behandelt alle vormen van acne en acnelittekens. Een combinatie behandeling met jouw arts is ook mogelijk.


Wat is acne? Acne is een aandoening van de talgklieren in de huid, hierdoor ontstaan mee-eters en puistjes. Acne komt vooral voor waar veel talgkliertjes zitten, zoals gezicht, hals, borst, bovenrug en bovenarmen. 

Acne ontstaat meestal door een combinatie van factoren:
▪︎Opstapeling van dode huidcellen, verdikte dode huidcellenlaag.
▪︎Een verhoogde talgproductie.
▪︎Bacteriën die in haarzakjes en in talgklieren aanwezig zijn.
▪︎Hormonale invloeden.
▪︎Voeding en leefstijl.

Wat kun je verwachten van acnetherapie bij Beauty Planet Huidkliniek?

Onze behandeling bestaat voornamelijk uit PhFormula. Dit is een duurzaam merk, wat speciaal is ontwikkeld voor de probleemhuiden. Waaronder de ontstekingsgevoelige huid, dat zich kan uiten in acne. De ontwikkelde resurfacings betreft acne zijn onderverdeel in een milde solution, waarbij de focus ligt op de onderhoud van een acnegevoelige huid & voor een huid met milde acneproblemen. Daarnaast zijn er ook resurfacings ontwikkeld voor acne met gradatie I, II of III (onderverdeel van mild naar heftig). Deze lijn legt zijn focus op de overmatige talgproductie, maar ook op vergrote poriën en oppervlakkige littekens. Om deze reden kunnen wij ook prachtige resultaten boeken bij rest-acne of acnelittekens.

Werkzame stof

De actieve resurfacings bevatten protonen, die speciaal zijn samengesteld om jouw huidprobleem aan te pakken. De resurfacings, voor acne, restacne of acnelittekens, werken diep in de poriën en hier talgophoping vermindert. Daarnaast werkt het in de diepere lagen van de huid waar het ontstekingen tegengaat en bacterieremmend werkt.

Samenwerking

Voor het beste resultaat gaan wij een samenwerking met elkaar aan. De huid dient namelijk voorbereid te worden op deze behandeling. Alleen de milde solutions mogen toegepast worden op een onvoorbereide huid. Bij thuisgebruik van de producten wordt de huid steviger door versterking van de huidbarrière en wordt resultaat eerder geboekt en langer onderhouden.

Hoeveel behandelingen?

Met een kuurbehandeling van ongeveer 4 tot 6 keer behaalt u het beste resultaat. De huid wordt steeds sterker en de resurfacing kan steeds een stukje intensiever worden uitgevoerd. Wanneer de gewenste toestand is bereikt, kan de frequentie worden afgebouwd om het resultaat te behouden, zoals eens in het kwartaal of half jaar. Eventueel worden acne-behandeling (voor een groot deel) vergoed door aanvullende zorgverzekeringen en is een intakegesprek altijd vrijblijvend en gratis.


Wij werken samen met Natuurlijk Jong

Onze lieve collega Britt heeft een tijd lang haar passie gedeeld tussen twee klinieken.
Per 1 november gaat zij dit avontuur verder aan bij Beauty Planet.
Maar dit betekend niet dat Natuurlijk Jong helemaal uit beeld is.
De artsen van Natuurlijk Jong worden onze cosmetisch artsen, wat betekend dat wij iedereen door zullen sturen voor de behandelingen van injectables, ooglidcorrecties en andere huidverbeterende behandelingen.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Natuurlijk Jong: www.natuurlijkjong.nl
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.