Angioma Seniles

Een Angioma (haemangioma) seniles is een klein helder-rood bultje


Het ontstaat doordat er op één plek in de huid een opeenhoping van verwijde kleine bloedvaten ontstaat.
Waarom dit gebeurt is niet bekend. Ze kunnen op het hele lichaam zitten. Ze geven geen klachten en zijn volledig onschuldig, maar ze kunnen wel als cosmetisch storend worden ervaren.

Omdat het goedaardige vaatverwijdingen zijn, die geen klachten geven, is behandeling niet noodzakelijk. Maar ze kunnen wel worden verwijderd.

Welke behandelingen kan ik hier tegen ondergaan?

▪︎ KTP LASER


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.