Huidverslapping

Wanneer de huid ouder wordt, neemt het in volume af en wordt het steeds slapper. Dit komt doordat de huid met de jaren dunner wordt en doordat het onderhuidse steunweefsel volume en stevigheid verliest.


Wat is huidverslapping?

Bij iemand die ouder wordt verandert er veel in de huid. De bovenste huidlagen worden dunner en in de huidlaag daaronder vermindert het aantal bloedvaten en talgklieren. Hierdoor ontstaat er meer ruimte tussen de verschillende huidlagen. Ook neemt de hoeveelheden collageen en elastine (de vezels die zorgen voor de stevigheid van de huid) af, waardoor het onderhuids bindweefsel zijn stevigheid verliest. Tijdens het ouder worden krimpt de schedel, waardoor de huid er losser omheen komt te zitten. Dit zorgt er allemaal voor dat de huid slapper en minder veerkrachtig is en er ook zo uitziet.

Huidverslapping en huidveroudering is dus een natuurlijk en erfelijk proces. Er zijn wel factoren die huidveroudering kunnen versnellen zoals; zon, stress, roken, medicatie, ongezonde voeding en medicatie.

Informeer bij onze huidkliniek welke behandelingen er mogelijk zijn om het proces van huidveroudering en verslapping te vertragen of de huid weer te verstrakken en volume te geven.

Iedere huid is uniek. Met een behandelplan op maat kunnen wij u helpen. Maak meteen online een afspraak bij onze arts of specialist voor een gratis intakegesprek >


ACTIE definitief ontharen!

 Medcos IPL

De IPL ontharingsmethode maakt gebruik van hoogenergetisch licht om de haarzakjes te verhitten en te beschadigen zodat hier geen nieuwe haren meer uit kunnen groeien.  
Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam worden behandeld.
Ideaal is het als de haren echt donker zijn. Blonde en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn niet te behandelen.
 
De IPL behandelingen zorgen voor reductie van de haargroei, helaas niet voor 100% definitieve ontharing.
 
Onderbenen van €100,- nu voor €100,- per behandeling maar met de onderdelen oksels en bikinilijn gratis.
 
Enkel de Onderbenen van €100,- nu voor €75,- per behandeling.
Deze prijzen gelden gedurende het gehele behandeltraject (8-10 behandelingen).
 
Welke behandeling het meest geschikt is wordt in een intake gesprek uitvoerig met je besproken.
Zo weet je precies waar je aan toe bent.

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.