Huidverslapping

Wanneer de huid ouder wordt, neemt het in volume af en wordt het steeds slapper. Dit komt doordat de huid met de jaren dunner wordt en doordat het onderhuidse steunweefsel volume en stevigheid verliest.


Wat is huidverslapping?

Bij iemand die ouder wordt verandert er veel in de huid. De bovenste huidlagen worden dunner en in de huidlaag daaronder vermindert het aantal bloedvaten en talgklieren. Hierdoor ontstaat er meer ruimte tussen de verschillende huidlagen. Ook neemt de hoeveelheden collageen en elastine (de vezels die zorgen voor de stevigheid van de huid) af, waardoor het onderhuids bindweefsel zijn stevigheid verliest. Tijdens het ouder worden krimpt de schedel, waardoor de huid er losser omheen komt te zitten. Dit zorgt er allemaal voor dat de huid slapper en minder veerkrachtig is en er ook zo uitziet.

Huidverslapping en huidveroudering is dus een natuurlijk en erfelijk proces. Er zijn wel factoren die huidveroudering kunnen versnellen zoals; zon, stress, roken, medicatie, ongezonde voeding en medicatie.

Informeer bij onze huidkliniek welke behandelingen er mogelijk zijn om het proces van huidveroudering en verslapping te vertragen of de huid weer te verstrakken en volume te geven.

Iedere huid is uniek. Met een behandelplan op maat kunnen wij u helpen. Maak meteen online een afspraak bij onze arts of specialist voor een gratis intakegesprek >

Welke behandelingen kan ik ondergaan tegen huidverslapping?

MICRO NEEDLING

PRX THERAPY

FORLLE'D

FULL FACE SKINREJUVENATION


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.