Pigmentvlekken

Hoe ontstaan pigmentvlekken?


Het is belangrijk te weten dat overmatige zonbestraling of zonnebankgebruik schade in de huid kan laten ontstaan. Deze schade ervaar je meestal niet zolang je nog jong bent, maar deze schade kan op latere leeftijd pigmentproblemen gaan geven.

Tijdens het verouderingsproces kan ook pigment ontstaan. Dit is erfelijk bepaald, maar kan worden beïnvloedt door omgevingsfactoren. Deze zijn: hormonale veranderingen, anticonceptie pil, ziekten, voeding, roken, medicijngebruik en UV stralen van zon of zonnebank.

Welke behandelingen kan ik hier tegen ondergaan?

▪︎ KTP LASER

▪︎ ME LINE PIGMENTBEHANDELING

IPL SPARKPRO


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.