De dag van de Huidtherapeuten


Afgelopen zaterdag was het ´De dag van de huidtherapeuten´ van de Nederlandse Vereniging van huidtherapeuten, afgekort het NVH. Ook Britt en Laura, onze huidtherapeuten, zijn aangesloten bij deze vereniging. Mede daardoor blijven zij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en zetten zij dit voort in onze praktijk. Wanneer je letterlijk lekker in je vel zit, zit je ook figuurlijk lekker in je vel. Door huidproblemen te verbeteren zien we de cliënten opbloeien, en dit is het doel dat wij willen bereiken. Wij ervaren hier, als huidtherapeuten, hoe geweldig het is mensen daadwerkelijk te kunnen helpen met hun huidproblemen en vragen. Vaak kan er al veel gedaan worden met de juiste verzorging, om deze reden is de levensstijl van de cliënt net zo belangrijk. Op dagen van de huidtherapeuten wordt er extra stil gestaan bij ons grootste orgaan: De huid en de paramedicus hiervan, de huidtherapeut. Wist je dat bijna 2 miljoen mensen in Nederland een huidaandoening hebben en hiermee worden belemmerd in hun dagelijks doen? De diversiteit aan huidaandoeningen en huidproblemen zijn natuurlijk zeer groot. De behandeling hiervan wordt dan ook vaak integraal ingezet in een multidisciplinaire samenwerking. Om deze reden zijn er bij Beauty Planet zeven professionele huidspecialisten te vinden met hun eigen achtergrond: Master opgeleide permanente make-up specialiste, 2 HBO opgeleide huidtherapeuten en 1 huidtherapeute in opleiding en 4 huidspecialisten. Voor een extra multidisciplinaire samenwerking hebben wij ook nog een partnerschap met Natuurlijk Jong, waar twee cosmetisch artsen werkzaam zijn.

 

Gelukkig staan wij niet alleen op de dag van de huidtherapeuten stil bij ons vak, maar staan wij graag fulltime voor jullie klaar!

Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.