Maak het onzichtbare zichtbaar


Maak het onzichtbare zichtbaar, dat is onze doelstelling met de Observ. Deze huidscan biedt ons de mogelijkheid om huidproblemen in de diepere huidlaag transparant te fotograferen.  

Het geeft een unieke huidanalyse die al jouw eigen huidkenmerken in kaart brengt en daarmee de eerste stap brengt naar een mooiere en betere huid! Op basis van de uitkomsten kunnen onze huidtherapeuten het beste behandelplan, speciaal op jou gericht, opstellen. Daarnaast kunnen we ook de voortgang nauwkeurig monitoren en resultaten voor je inzichtelijk maken.  

Om deze reden hebben wij een leuke actie, want hoe leuk is het om een uniek behandelplan op te laten stellen en direct kennis te maken met onze kliniek? Daarom gaan wij onze kennismakingsbehandeling combineren met de huidscan!

Kennismakingsbehandeling

Samen bespreken wij de huidanalyse. Aan de hand van de observaties stellen wij samen een behandeling samen. Deze kennismakingsbehandeling zal bestaan uit het reinigen van de huid; het uitreinigen van de huid; het epileren van de wenkbrauwen; een resurfacing op basis van zuren tegen jouw specifieke huidprobleem & thuisadviezen.  

En een handig weetje, via het kopje ‘’afspraak maken’’ kan je altijd bij ons een bezoek inplannen.

Winactie

Deze kennismakingsbehandeling in combinatie met een unieke huidanalyse door middel van de Observ kan je nu winnen, ter waarde van 49,50. 
Zie ons Instagramaccount en houd FaceBook in de gaten om op de hoogte te blijven van onze acties.


Wij werken samen met Natuurlijk Jong

Onze lieve collega Britt heeft een tijd lang haar passie gedeeld tussen twee klinieken.
Per 1 november gaat zij dit avontuur verder aan bij Beauty Planet.
Maar dit betekend niet dat Natuurlijk Jong helemaal uit beeld is.
De artsen van Natuurlijk Jong worden onze cosmetisch artsen, wat betekend dat wij iedereen door zullen sturen voor de behandelingen van injectables, ooglidcorrecties en andere huidverbeterende behandelingen.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Natuurlijk Jong: www.natuurlijkjong.nl
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.