Eenvoudige maar effectieve huidverzorging voor mannen

15.06.2020


De afgelopen jaren zijn de interesses en levensstijl van veel mannen veranderd. We leven nu in het tijdperk van metroseksualiteit, waar mannen het uiterlijk belangrijker vinden. 
Huidverzorging is belangrijk en lang niet zo moeilijk of niet-mannelijk als het lijkt. Door vandaag voor je huid te zorgen, voorkom je problemen in een later stadium van het leven. De juiste producten voor uw huid gebruiken, weten hoe en wanneer u ze moet gebruiken en zo nu en dan een professional raadplegen, is de beste manier om voor uw huid te zorgen. Dit zal het verschil maken!
 
Er zijn een paar eenvoudige stappen die ervoor te zorgen dat de mannen huid op de juiste manier wordt aangepakt. 

Reiniging

Gebruik voor een dagelijkse gezichtsreiniging een gezichtswas met exfoliërende eigenschappen. Een exfoliërend product is de beste manier om je huid diep te reinigen zonder enige irritatie. De EXFO cleanse of FOAM cleanse is makkelijk in gebruik en heeft exfolierende eigenschappen.

Vochtinbrengende crèmes na het scheren - een must

Kies voor een lichte en veelzijdige moisturizer zoals de VITA B3 crème van pHformula. Door de multifunctionele eigenschappen zal uw huid er gezonder uitzien en aanvoelen.

Ingegroeide haren en scheren

Exfolieer 's nachts - met een leave-on-product. Een product (zoals bijv. de active van pH formula) met exfoliërende eigenschappen. Breng  daarover een goede vochtinbrengende crème (SOS-crème van pH Formula) met intensieve hydraterende eigenschappen. Een hydraterende crème zal een gezondere huid geven en vastzittende haren onder de huid helpen loslaten. Hoe gezonder uw huid is, hoe beter en gemakkelijker uw scheerbeurt de volgende ochtend zal zijn.

Oogcréme

Ook bij mannen is oogverzorging belangrijk en heeft alleen maar voordelen. Het vermindert donkere kringen, fijne lijntjes en geeft direct een frisse blik. Zo begin je zelfverzekerd aan een nieuwe dag.

Zonbescherming en dagcréme in 1

Mannen willen vaak niet teveel smeren. Daarom is een dagcreme in combinatie met zonbescherming wel heel fijn. Een ideale créme is onze U.V. protect 30+. Deze niet vette créme heeft een tweeledige werking bij bescherming van de huid tegen UV-A en UV-B stralen met anti-ageing voordelen. Beschermt de huid en herstelt huidbeschadiging. 

Neem voor een persoonlijk huidadvies contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek.


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.