Forlle’d

Een reis naar Japan
Japanse vrouwen weten als geen ander hoe belangrijk de relatie tussen voeding en je huid is. Je huid is een reflectie van je gezondheid. Vandaar dat ze kiezen voor een plantrijk, clean dieet. Veel ingrediënten die je in het Japanse dieet vindt worden ook in skincare gebruikt. Wat gezond is voor je lijf is namelijk ook gezond voor je huid, je grootste orgaan. Zo zie je de basis van een Japans dieet (groene thee, rijst, zeewier) regelmatig terug als ingrediënt in skincare.

Japan loopt ver voor op skincare en technologie, zo hebben zij ook Forlle’d ontwikkeld, dit is een innovatief huidverjongingsconcept uit Japan. Het combineert unieke formules met Nobelprijswinnende technologie. Om zo chronische huidveroudering en photoaging van de huid effectief te bestrijden. Het resultaat? Intensieve, maar heerlijk ontspannende behandelingen op Japanse wijze met producten die de huid effectief verjongen vanuit de diepste huidlaag.

Hyaluronzuurmoleculen door Nanotechnologie

Wij zijn er trots op om met dit exclusieve Japanse anti-aging merk te mogen werken. Het is de wetenschappers van Forlle’d namelijk gelukt om moleculen met de zogenaamde Nobelprijswinnende ‘nanotechnologie’ te verkleinen tot nanomoleculen.

Deze piepkleine hyaluronzuurmoleculen kunnen dieper dan welk ander merk dan ook in de huid opgenomen worden. En op hun reis naar de diepte, nemen ze ook nog eens andere effectieve werkstoffen mee. Zo wordt de huid op cellulair niveau, en dus van binnenuit, gehydrateerd en vernieuwd. Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor verslapping gerandeerd wordt verminder op een uniek en ongeëvenaarde wijze. Het resultaat is directe huidvernieuwing en -verjonging.
In de producten van Forlle'd zitten nog meer prachtige werkstoffen verstopt, zoals proteïne uit eierschaalmebraan. Zij zorgen ervoor dat fibroblasten en het basale membraan worden versterkt waardoor het een helend en herstellend effect geeft van de huid. Parelproteïne zorgen voor een belangrijke rol in de opname van water in de huid waardoor een droge huid wordt voorkomen en het ontstaan van rimpels wordt voorkomen.  

De krachtige werking van Platinum

De meest recente ontdekking van Forlle’d is het verkleinen van platinum, door wetenschappers erkend als de krachtigste antioxidant dat er bestaat. Het wordt door het eerdergenoemde hyaluronzuur diep in de huid meegenomen en is compleet veilig aangezien het meegroeit met de huidvernieuwing: vanuit de diepere huidlaag naar de oppervlakte, zodat er zich in elke huidlaag anti-oxidanten bevinden. Daar pakt het vrije radicalen effectiever aan dan enig ander product. En dat werkt, want deze vrije radicalen tasten normaal gesproken de kwaliteit van onze huidcellen en het bindweefsel aan, waardoor de huid minder elastisch wordt en rimpels ontstaan. Vrije radicalen komen bijvoorbeeld vrij door UV, roken & uitlaatgassen. Bij een behandeling is het dan ook belangrijk om de producten ook thuis te blijven gebruik om zo huidveroudering effectief tegen te gaan.

Het klassieke ‘vier-staps’ Japanse huidverzorgingsritueel is eenvoudig en to the point, en daarom gemakkelijk dagelijks te volgen. 
Het komt neer op reinigen met een cleansing oil, hydrateren met een lotion, helen met een serum en voeden met een crème.

Waarom wij Forlle’d fantastisch vinden:

-       Nobelprijs-winnende formule tegen huidveroudering
-       Huidverjonging van binnenuit, zonder injecties
-       Vermindert rimpels, verstevigt de huid & verbetert de huidstructuur
-       Verhoogt het vochtgehalte en ontgift de huid

Ben je net zo enthousiast geworden als dat wij dat zijn?
Plan dan een kennismakingsbehandeling, inclusief een unieke huidanalyse met de Observ, voor 59,95.Wij werken samen met Natuurlijk Jong

Onze lieve collega Britt heeft een tijd lang haar passie gedeeld tussen twee klinieken.
Per 1 november gaat zij dit avontuur verder aan bij Beauty Planet.
Maar dit betekend niet dat Natuurlijk Jong helemaal uit beeld is.
De artsen van Natuurlijk Jong worden onze cosmetisch artsen, wat betekend dat wij iedereen door zullen sturen voor de behandelingen van injectables, ooglidcorrecties en andere huidverbeterende behandelingen.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Natuurlijk Jong: www.natuurlijkjong.nl
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.