Hoe kunnen we tekenen van veroudering behandelen?

18-05-2020


We weten allemaal dat veroudering een feit is in het leven. Het overkomt iedereen en manifesteert zich op veel manieren, of we het nu leuk vinden of niet. Veroudering hoeft niet oud te zijn. Veroudering betekent niet dat het plezier voorbij is. En veroudering betekent niet dat we er nog steeds niet goed uitzien of ons goed voelen.
 
Maar hoe jong we ons ook voelen, veroudering vertoont zich, misschien wel meer dan waar dan ook, in onze huid. Onze huid wordt dagelijks blootgesteld aan de zwaarste elementen van onze omgeving - zonlicht, vervuiling, vuil, sigarettenrook, bacteriën, infectie. En dit zonder rekening te houden met de normale stress van het leven - gebrek aan slaap, slechte voeding, onvoldoende water drinken. 

De tekenen van veroudering in de huid

Wanneer uw huid ouder wordt, krijgen we allemaal:
- Fijne lijntjes, vooral rond de mond en ogen die herhaalde bewegingen gebruiken zoals lachen.
- Rimpels, een toenemende zachtheid en gebrek aan elasticiteit, zachtere vleesplooien rond de nek.
- Pigmentveranderingen en verlies van dichtheid, wat betekent dat de huid nog kwetsbaarder, delicater en minder stralend wordt.

Dit alles is natuurlijk volkomen normaal en kan mannen en vrouwen treffen vanaf 25 jaar. Maar voor mensen die er gewoon voor willen zorgen dat ze er van buiten nog net zo goed uitzien als van binnen, zijn er genoeg opties.

Hoe u de gezondheid en jeugd van uw huid kunt behouden

In de eerste plaats moet er bescherming zijn. Een goede, complete huidverzorgingsroutine kan een wereld van verschil maken, zelfs als er al tekenen van veroudering zijn opgetreden. Als dat niet het geval is, kan een goede huidverzorging uw huid helpen haar gezondheid en vitaliteit te behouden. En een goede huidverzorging gebeurt niet alleen aan de buitenkant. Voedzaam voedsel, veel vers fruit en groenten, slaap, water en beperkte blootstelling aan zonlicht zijn enorm belangrijk om de gezondheid en jeugd van je huid te behouden.

En dan hebben we ook nog de anti-ageing behandelingen.  Daar heeft pHformula een reeks innovatieve en zeer effectieve antiverouderingsbehandelingen ontwikkeld.  Een gecontroleerde huidvernieuwing door middel van resurfacing peelingen of microneedling.  Simpel gezegd, huidvernieuwing verjongt uw huid laag voor laag. Nieuwe huidcellen vormen zich van binnen naar buiten, wat resulteert in een strakker, jonger uitziend oppervlak zonder de negatieve bijwerkingen die vaak worden geassocieerd met de normale peelings.  

Een andere optie is injectables behandeling, een goede oplossing voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien. Tijdens de behandeling worden de probleemgebieden aangepakt. Hierbij wordt dan gebruik gemaakt van Botox, fillers of een combinatie daarvan.  

Dus als u stappen wilt ondernemen om ervoor te zorgen dat uw huid zo lang mogelijk zijn glans en jeugd behoudt, maar u niet weet waar u moet beginnen, hoeft u zich geen zorgen te maken. Er zijn mogelijkheden voor iedereen.

Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.