@Home treatment van pH Formula

08-04-2020


Was de lucht eerder zo helderblauw? Hoorde wij de vogels altijd al zo mooi zingen? Genieten we nog intenser van de kleine dingen dan voorheen? Waarschijnlijk wel, maar dan maakte het verkeer de lucht vuiler en ons leven was te druk om het echt te zien, horen, voelen, proeven en te ruiken.
 
Nu we onze tijd anders indelen hebben wij wat leuks bedacht voor jullie. Wij willen jullie graag een stukje van ons vak laten proeven en voelen. Hoe wordt je zelf huidspecialist 2.0 ?
 
Een behandeling die jullie nu thuis kunnen uitvoeren. Een persoonlijke behandeling bestaande uit 5 stappen om de huid sterker, stralender en jonger te doen voelen.

Ook mogelijk

Het is ook mogelijk om de behandeling zonder de Age recovery aan te schaffen als je thuis al de juiste verzorging gebruikt. Prijs €37.50

Het resultaat van Beauty Planet wat je nu zelf thuis kunt toepassen. Bestel nu en ga stralend de paasdagen tegemoet.
Voor meer informatie en/of vragen mail ons graag naar info@beautyplanet.nl

Heel veel plezier en alvast een stralend paasweekend. Liefs Daniëlle, Eline, Kim, Renate, Britt en Sandra.


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.