Februari, de maand voor de KTPWist je dat februari de kortste maand is van het jaar? Februari telt maar 28 dagen, precies het aantal dagen dat je huid nodig heeft om zich compleet te vernieuwen. Daarnaast is februari perfect geschikt om je huid te laten behandelen met de KTP. Deze laser wordt ingezet voor het verwijderen van couperose (bloedvaatjes op de neus en wangen) en pigmentvlekjes. Deze behandeling wordt namelijk niet uitgevoerd wanneer de huid binnen 6 weken wordt blootgesteld aan de zon, om deze reden ben je in de maand februari net op tijd voor de start van het voorjaar.

Wat houdt de KTP-LASER in?

Het licht van de KTP-Laser wordt door de rode kleurstof in het vat en/of door het pigment van een pigmentvlek geabsorbeerd. Wanneer de lichtbundel geabsorbeerd wordt, komt er warmte vrij en deze warmte breekt het vaatje en/of pigment af, dat vervolgens via ons natuurlijke afvoersysteem wordt afgevoerd.

Aantal behandelingen

Meestal volstaat 1 behandeling, bij uitgebreide couperose zijn soms 2 of 3 behandelingen nodig.
De interval tussen de behandelingen is minimaal 3 weken. De vaatjes verdwijnen na de behandeling, maar na verloop van tijd kunnen andere vaatjes gaan verwijden. Dit kan betekenen dat de behandeling na bijvoorbeeld enkele jaren opnieuw nodig kan zijn.

Ervaringsverhalen

Ervaringsverhaal Couperose
Na 1 laserbehandeling tegen vaatjes was al de ergste roodheid uit mijn gezicht. Niet alles is in 1 keer behandeld, de wangen en neus wel. Deze keuze is gemaakt aangezien mijn roodheid verspreid was over het gehele gezicht en ik meerdere vaatjes had. Ik was een beetje ongerust over hoe mijn huid zou reageren. Dit viel gelukkig heel erg mee, ik had een paar hele kleine korstjes op mijn gezicht en dat herstelde zich snel (al binnen enkele dagen). De opvallende rode adertjes zijn al een heel stuk minder geworden en daar ben ik heel blij mee. Ik ga nu voor de tweede behandeling en ik ben al een stuk geruster dan de eerste keer: Een mooi resultaat en geen brandwonden of andere schade, wel een opgeknapte huid, had ik dit maar eerder gedaan!

Ervaringsverhaal Pigment 
Ik kwam in de huidkliniek van Beauty Planet voor het verwijderen van ouderdomsvlekjes in het gelaat, vooral op de slapen had ik last van donkere vlekjes. Na een intakegesprek en het ondertekenen van een formulier, dat ik akkoord ga om behandeld te worden, mocht ik meteen ga liggen. Hartstikke fijn dat dat mogelijk is, zo hoefde ik ook niet met spanning te wachten op een volgend plekje in de agenda. Enkele dagen later ontstond er een kortstje op de behandelde gebiedjes, dit viel er enkele dagen vanaf.. samen met het pigment! Super fijn dat je na 1 behandeling al direct resultaat ziet. Daarnaast vond ik het ook prettig dat er standaard een belevaluatie wordt ingepland, ik voel me gehoord en gezien door Beauty Planet. Hartstikke bedankt!


Wij werken samen met Natuurlijk Jong

Onze lieve collega Britt heeft een tijd lang haar passie gedeeld tussen twee klinieken.
Per 1 november gaat zij dit avontuur verder aan bij Beauty Planet.
Maar dit betekend niet dat Natuurlijk Jong helemaal uit beeld is.
De artsen van Natuurlijk Jong worden onze cosmetisch artsen, wat betekend dat wij iedereen door zullen sturen voor de behandelingen van injectables, ooglidcorrecties en andere huidverbeterende behandelingen.
 
Kijk voor meer informatie op de website van Natuurlijk Jong: www.natuurlijkjong.nl
 

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.