Wat doet microneedling nou precies?


Microneedling maakt allemaal minuscuul kleine kanaaltjes in de huid door middel van 12 naaldjes. Hiermee stimuleren we een wondgenezing in de huid waarbij onze cellen heel veel collageen gaan aanmaken. Ook zorgt microneedling voor een mooie structuur van de huid en celvernieuwing. Eigenlijk is deze behandeling niet weg te denken bij een anti ageing behandeling.

Het rode licht zorgt ervoor dat de huid sneller geneest en er dus weining downtime is. Weinig roodheid in de huid zorgt voor een beter resultaat.

Wat maakt dit serum zo uniek?

Hierboven las je al dat microneedling celvernieuwing en stimulatie veroorzaakt. Maar dan willen we natuurlijk wel vernieuwing van onze beste en meest gezonde cel.
Nou daar komt ons serum om de hoek kijken.

Dit serum wat we gebruiken bestaat uit hyaluron, aloe vera en nucleotiden. Hyaluron en aloe vera kent iedereen inmiddels wel, maar wat zijn nucleotiden?
Dit is echt iets heel bijzonders! Maar wel een heel theoretisch verhaal. Ik zal proberen het gemakkelijk uit te leggen:

Nucleotiden zijn geen DNA maar losse stofjes waar DNA uit is opgebouwd: de onderdelen die samen DNA vormen zogezegd. Nucleotiden worden ook wel de bouwstenen van je cellen genoemd

Dr. K is als primeur erin geslaagd om een nieuwe doorbraak in skincare te realiseren èn heeft dit verwerkt in een nieuwe upgrade van het merk. Een uniek nucleotidecomplex is in staat om cel herstellende werkstoffen af te geven aan de opperhuid tot aan de dieper gelegen huidlagen (basaalcellenlaag). Daardoor verbeteren de cellen in hun conditie en creëren we een verbeterde cel bij de celdeling.

Behalve de snelle aanmaak van nieuwe cellen draagt het bij aan de gezondheid van het DNA in de cellen, waardoor deze verjongde cellen veel beter van kwaliteit en in hun functioneren zullen zijn.

Na dit serum gaan we de actives aanbrengen van dit merk waarin we nog meer werkstoffen kunnen toevoegen aan onze huid. Een behandeling helemaal op maat gemaakt voor jouw huid.

Maar er is nog meer.....

Na dit serum gaan we onze actives aanbrengen waarin we nog meer werkstoffen kunnen toevoegen aan onze huid. Hiermee kunnen we per zone een active toepassen die voor dat huidbeeld het beste past. Een behandeling helemaal op maat gemaakt voor jouw huid.

Deze behandeling is prachtig inzetbaar voor:
Verslapping
Rimpels
Ageing
Littekens
Grove poriën
Algemene huidverbetering

Vraag aan je specialist naar de mogelijkheden. Deze behandeling is toe te voegen in elke behandeling.


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.