De diode laser is de gouden standaard op het gebied van definitief ontharen.


Zowel lichte als donkere huidtypen kunnen veilig worden behandeld. De geïntegreerde koeling in de kop zorgt voor minder pijn en meer comfort. Wij hebben jaren het definitief ontharen met een IPL systeem uitgevoerd, maar hebben in verband met de voordelen van laser ten opzichte van IPL besloten om over te stappen op een diode laser.

Ongewenste haargroei kan overal op het lichaam behandeld worden. Gepigmenteerde haren kunnen verwijderd worden met laserontharing. Blonde en grijze haren bevatten nauwelijks pigment en zijn daarom niet te behandelen. Gemiddeld zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om beharing 85-90% te reduceren.

Het belangrijkste verschil tussen laser en IPL is het soort licht. Bij IPL (intense pulsed light) schijnt een ‘breedspectrumlicht’ op de huid. Dit licht verspreid zich meer door de huid. Een laserstraal is een sterke, gebundelde energiestraal. In tegenstelling tot laser komt IPL niet op één specifieke plek in de huid terecht, maar op meerdere plekken en in meer structuren. De energie van het licht gaat ook in andere structuren ‘verloren’, waardoor haarzakjes minder effectief verhit worden. Met een diodelaser zijn daarom minder behandelingen nodig. IPL ontharen kan om bovengenoemde reden dan ook niet veilig ingezet worden bij donkere huidtypen, omdat het pigment in de huid minder goed ontzien kan worden en de kans op verbranding van de huid hoger is. Bij de diode laser kan het pigment in de huid als het ware ‘ontzien’ worden. 

Wil jij zelf ervaren hoe het voelt om behandeld te worden met de diode laser?
Maak dan nu een afspraak voor een gratis intake gesprek met het behandelen van de oksels en ervaar zelf het verschil al na 1 behandeling!

Plan hier jou intake gesprek


3D-IPL technologie, Een professionele IPL-oplossing met onze meest geavanceerde 3D IPL-technologie voor maximale precisie bij elke puls.

Met de IPL kop op onze Spark pro kunnen we de volgende huidproblemen oplossen:

Behandeling couperose met IPL:
Roodheid in het gezicht door couperose is goed te behandelen met IPL. IPL staat voor Intense Pulsed Light. De IPL-techniek maakt gebruik van een flitslamp die een krachtig flitslicht geeft. Deze lichtbundel dringt in de huid en wordt door het bloed in de vaatjes opgenomen. Door de warmte die ontstaat, stolt het bloed en worden de vaatjes vernietigd. Vaak bestaat de behandeling van couperose uit een combinatie van een aantal behandelingen met de laser, gevolgd door nog één of twee behandelingen met IPL.

Behandeling pigment met IPL:
Bij de behandeling van pigmentvlekken met IPL penetreert de lichtbundel de huid en wordt door het pigment in de vlek opgenomen. Door deze opname wordt de cel kapot gemaakt en het pigment verpulverd. Het lichaam ruimt dit vervolgens zelf op. IPL kan alleen pigmenten in de opperhuid verwijderen. Deze behandelong kan zowel op gelaat, decollete en handen worden ingezet.

Behandeling huidveroudering/ photo-rejuvenation met IPL:
Filters worden veelvuldig gebruikt op social media, maar een echte gezonde huid heeft eigenlijk helemaal geen filter nodig. Kies daarom voor een behandeling met onze IPL laser.
Een sterke gezonde en egale huid is het startpunt voor een jonge vitale huid. Veroudering, hormonen, blootstelling aan de zon en aageboren factoren hebben allemaal invloed op de gezondheid en het uiterlijk van onze huid. Photo-rejuvenation, waarbij gebruik wordt gemaakt van IPL-technologie, is een minimaal invasieve cosmetische procedure gericht op de behandeling van veel voorkomende huidaandoeningen zoals pigment vlekken, rosacea en couperose.

Deze behandeling geeft snel een zichtbaar resultaat. In een korte procedure wordt de huid behandeld met intense pulsen die in de huid doordringen om het lichaamseigen collageen en de celregeneratie te stimuleren.

Wij adviseren 2-3 behandelsessies als onderdeel van een krachtig anti-ageing plan om huidveroudering maximaal uit te stellen. Het fijne aan deze behandeling is dat er geen downtime is en de huid meteen een healthy glow krijgt. Met de photo-rejuvenation behandeling krijg je binnen enkele behandelingen weer een egale en gezonde huid.

Boek nu onze fantastische actie:
Photo-rejuvenation van €250 voor €199

Klik hier om een afspraak te maken


Nieuw bij Beauty Planet: de Sparkpro! Met veel trots en enthousiasme presenteren wij dit 2 in 1 systeem dat een diode laser en IPL in één combineert.

 
 
De Spark Pro laser is een apparaat wat beschikt over twee verschillende lasersystemen, een IPL en een 808 nm Diodelaser. Dit zijn de meeste gewilde technologieën op het gebied van laser & licht en staan ook bekend als de gouden standaard.
 
Met deze laser kunnen we meer dan 20 verschillende huidaandoeningen en huidproblemen aanpakken. Snel, veilig en effectief en in de meeste gevallen met weinig tot geen downtime, oftewel hersteltijd. Onze laserspecialisten kunnen jou helemaal op maat adviseren welke behandeling jouw huid een echte boost kunnen geven. 
 
Wat kunnen we allemaal met de Spark Pro laser?
 
Anti-aging/ huidverjonging
Permanente ontharing
Pigmentvlekken verwijderen
Ontsierende vaatjes verwijderen
Algehele roodheid verminderen
Actieve acne verminderen

  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula
  • pH-formula

Heb je een vraag?

Bel ons of stuur een e-mail, wij helpen je graag verder.