Menu
Afspraak maken

Effectieve Aanpak van Acne

Persoonlijke Behandeling voor Elke Huid

Bij Beauty Planet zijn we gespecialiseerd in de behandeling van alle soorten acne en acnelittekens. Onze aanpak is afgestemd op uw individuele huidconditie en is ontworpen om niet alleen onmiddellijke verbeteringen te bieden, maar ook om duurzame resultaten te garanderen. Wij begrijpen het belang van een gezonde huid en streven ernaar u de beste zorg te bieden.

Beauty Planet

Wat is Acne?

Een veelvoorkomend huidprobleem
Acne is een huidaandoening die ontstaat door verschillende factoren. De meest voorkomende oorzaken zijn verstopte poriën door opstapeling van dode huidcellen, een verhoogde talgproductie, bacteriën in haarzakjes en talgklieren, en hormonale invloeden die de huidconditie beïnvloeden. Deze factoren leiden tot de vorming van mee-eters en puistjes, vooral op plaatsen met een hoge dichtheid aan talgkliertjes zoals het gezicht, de hals, borst en rug. Onze behandelingen bij Beauty Planet zijn gericht op het effectief aanpakken van deze oorzaken, met het doel om niet alleen de symptomen te behandelen, maar ook om een gezonde, acne-vrije huid op lange termijn te bevorderen.

Oorzaken

• Overproductie van talg
• Verstopping van haarzakjes door dode huidcellen
• Bacteriële infecties
• ormonale veranderingen

Behandelingen

• Acne therapie met Ph Formula
• Dieptereiniging en exfoliatie
• Gebruik van niet-comedogene moisturizers
• Antibiotische crèmes

Onze Behandelmethode

Ph Formula: Gerichte Huidzorg
Bij Beauty Planet gebruiken we het PhFormula-merk, speciaal ontwikkeld voor de behandeling van probleemhuiden, waaronder huiden die gevoelig zijn voor acne. Onze behandelingen variëren in intensiteit, van mild tot intensief, afhankelijk van de ernst en het type acne waarmee u te maken heeft. Ze zijn specifiek ontworpen om:
- De productie van overmatige talg te verminderen.
- Vergrote poriën te behandelen.
- Oppervlakkige littekens te verzachten.
Dit alles draagt bij aan het zichtbaar verbeteren van de huid en helpt bij het voorkomen van toekomstige acne-uitbraken. Door onze gespecialiseerde aanpak kunnen wij een persoonlijk behandelplan opstellen dat precies aansluit bij uw specifieke huidbehoeften.

Actieve Bestanddelen

Doelgerichte werking
Onze resurfacing-behandelingen bevatten actieve bestanddelen die diep in de huidlagen werken om acne te bestrijden. Deze actieve stoffen zijn effectief in het verminderen van talgophopingen en het tegengaan van ontstekingen. Ze hebben ook een bacterieremmende werking, wat essentieel is in de strijd tegen acne. Door deze diepgaande aanpak zien we niet alleen een verbetering van de huid aan de oppervlakte, maar wordt ook de algehele structuur en gezondheid van de huid verbeterd. Dit zorgt voor duurzame verbeteringen en een vermindering van acne-gerelateerde symptomen, wat leidt tot een gezondere, meer stralende huid.

Samenwerking en Voorbereiding

Samen werken aan uw huid
Succesvolle acnebehandelingen vereisen een goede voorbereiding en een nauwe samenwerking tussen onze specialisten en u. De eerste stap is een grondige huidanalyse om uw huidtype en -conditie te bepalen. Op basis van deze analyse stellen we een persoonlijk behandelplan op, dat kan bestaan uit zowel professionele behandelingen in onze kliniek als aanbevolen thuiszorgproducten. Deze combinatie zorgt voor betere en langdurige resultaten en draagt bij aan een algehele verbetering en gezondheid van uw huid. 

Behandeltraject en Resultaten

Voor het bereiken van de beste resultaten bevelen wij een kuur aan van ongeveer 4 tot 6 behandelingen.
Deze aanpak is erop gericht om de huid geleidelijk te versterken en de effectiviteit van de behandelingen te vergroten. Na het bereiken van de gewenste huidconditie, richten we ons op het behoud van de verbeteringen door middel van onderhoudsbehandelingen. Veel van onze acnebehandelingen kunnen in aanmerking komen voor vergoeding door aanvullende zorgverzekeringen. 

Voor advies en een persoonlijk behandelplan kunt u altijd contact opnemen met onze specialisten.
Wij staan klaar om u te ondersteunen in uw streven naar een gezonde huid.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden