Menu
Afspraak maken

Behandelingen voor couperose

Moderne technieken voor een egale huid

Bij Beauty Planet bieden we geavanceerde oplossingen voor couperose, een veelvoorkomend huidprobleem gekenmerkt door zichtbare kleine bloedvaatjes. Onze behandelingen zijn erop gericht de rode adertjes veilig en effectief te verminderen voor een frissere en vitalere huid.

Beauty Planet

Wat is couperose?

Een veelvoorkomende huidaandoening
Couperose wordt gekenmerkt door zichtbare, kleine, rode bloedvaatjes, voornamelijk op de wangen en neus. Deze vaatjes ontstaan door verwijding van de kleine bloedvaten en kunnen leiden tot een aanhoudende rode kleur in het gezicht. Dit fenomeen is niet alleen esthetisch onwenselijk voor velen, maar kan ook geassocieerd worden met huidaandoeningen zoals rosacea. Couperose ontstaat vaak door factoren zoals genetische aanleg, omgevingsinvloeden en leeftijd. Helaas verdwijnt couperose niet vanzelf en vraagt om gespecialiseerde behandelingen.

Oorzaken

• Zwakke bloedvaten
• Genetische aanleg
• Blootstelling aan extreme temperaturen
• Overmatige alcoholconsumptie

Behandelingen

• Lasertherapie voor het verwijderen van zichtbare bloedvaten (IPL en KTP)
• Kalmerende crèmes om roodheid te verminderen
• Gebruik van producten met vitamine K
• Regelmatige hydratatie en bescherming tegen extreme temperaturen

Behandelopties voor couperose

Geavanceerde Lasertherapie: Voor de behandeling van couperose maken wij gebruik van de KTP LASER en IPL SPARK PRO.

Deze geavanceerde lasersystemen zijn zeer effectief in het behandelen van couperose door:
• Door zeer gericht de fijne bloedvaatjes te verwarmen.
• Het stimuleren van de natuurlijke afbraak van de bloedvaatjes door het lichaam.
• Het sluiten van de vaatwanden, wat resulteert in een vermindering van de zichtbare roodheid.

Deze behandelingen zijn veilig en bieden een minimale hersteltijd, waardoor ze ideaal zijn voor mensen die een snelle en effectieve oplossing zoeken voor couperose.

Voordelen en verwachtingen

Resultaten van de Behandeling
De KTP LASER en IPL SPARK PRO behandelingen zijn zeer effectief in het verminderen van de zichtbaarheid van de kleine rode bloedvaatjes die couperose kenmerken. Na een reeks behandelingen kunt u een aanzienlijke vermindering van de roodheid en een egaler huidbeeld verwachten. De technologie die we gebruiken zorgt niet alleen voor cosmetische verbetering, maar verhoogt ook de algehele gezondheid en vitaliteit van uw huid.

Vergoeding en consultatie

Informatie over kosten en verzekering
Afhankelijk van uw verzekeringspolis, kunnen sommige behandelingen voor couperose in aanmerking komen voor vergoeding. Wij raden aan om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar voor gedetailleerde informatie over uw dekking. Bij Beauty Planet bieden wij een vrijblijvend intakegesprek waarin we uw specifieke situatie beoordelen en een gepersonaliseerd behandelplan opstellen.

Neem contact met ons op voor een consultatie of meer informatie over onze couperosebehandelingen.
Ons team staat klaar om u te begeleiden naar een gezonde en egale huid.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden