Menu
Afspraak maken

Verjong je huid bij Beauty Planet

Geavanceerde technieken voor huidverjonging.

Verleg de grenzen van schoonheid en verjonging bij Beauty Planet. Ontdek onze geavanceerde huidverjongingstechnieken die tekenen van veroudering effectief aanpakken en de jeugdige uitstraling van je huid herstellen.

Forlle'd huidvernieuwing

Ontdek huidverbetering en ontspanning, verweven met de luxe van Japanse rituelen bij Beauty Planet. De geavanceerde Forlle'd behandelingen, met ingrediënten die de diepere huidlagen bereiken, beloven een direct zichtbare verjonging en vernieuwing.

TCA peel

Ontdek de geavanceerde kracht van de TCA TOUCH peeling bij Beauty Planet, speciaal ontwikkeld voor effectieve huidverjonging en het behandelen van diverse huidproblemen.

NeoGen

Ontdek bij Beauty Planet de kracht van NeoGen Stikstof Plasma voor diepgaande huidverjonging en het aanpakken van uiteenlopende huidproblemen, zonder chirurgische ingrepen.

PRX-Therapy

Ontdek PRX-Therapy bij Beauty Planet, een revolutionaire naaldvrije behandeling die uw huid van binnenuit revitaliseert voor een direct steviger en stralender uiterlijk.

Jessner Peeling

Bezoek Beauty Planet voor de Jessner Peeling en daag ons uit om uw huid te transformeren. Met deze geavanceerde behandeling zorgen we voor een zichtbaar frissere, jongere huid.

Persoonlijke aandacht

Van een grondige intake en geavanceerde huidscan tot persoonlijk advies met een op maat gemaakt behandelplan, ons proces is uitgebreid en zorgvuldig. We zetten ons volledig in voor uw huidverzorging en welzijn, met elke stap afgestemd op uw unieke persoonlijke behoeften.

Over Beauty Planet

Ontdek Beauty Planet, waar geavanceerde huidverzorging en passie samenkomen om uitzonderlijke schoonheidservaringen en resultaten te leveren, gedreven door innovatie en zorg.

Onze werkwijze

Onze werkwijze combineert nauwkeurige analyse, persoonlijke aandacht en professionele behandelingen om aan elke unieke huidbehoefte te voldoen, met kwaliteit en tevredenheid.

Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op al uw vragen over onze behandelingen, benaderingen en resultaten, waarbij duidelijkheid en transparantie vooropstaan om u met vertrouwen te begeleiden.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden