Menu
Afspraak maken

Forlle'd Huidvernieuwing
Japanse Luxe en Innovatie

De synergie van ontspanning en baanbrekende huidtechnologie.

Ervaar de exclusiviteit van Forlle'd bij Beauty Planet, waar Japanse traditie en Nobelprijs bekroonde wetenschap samenkomen. Met de kleinste hyaluronzuurdeeltjes en platinum biedt Forlle'd ongeëvenaarde huidvernieuwing en verjonging.

Beauty Planet

Het Unieke Voordeel van Forlle'd

Een revolutionaire aanpak
Ontdek het unieke voordeel van Forlle'd, exclusief bij Beauty Planet. Doorbrekend in huidvernieuwing met innovatieve formules die de diepste huidlagen voeden voor een jeugdige gloed.

Uw Forlle'd behandeling: een luxueuze ervaring

Uitzonderlijke huidtransformatie
Verwacht meer van uw huidverzorgingsroutine met de revolutionaire Forlle'd producten die de strijd aangaan met de tekenen van huidveroudering. Hoogwaardige ingrediënten en verfijnde technieken komen samen om uw huid van binnenuit te herstellen, voeden en herdefiniëren.

Aangepast aan uw huidbehoefte

Een persoonlijke touch:
Iedere Forlle'd sessie bij Beauty Planet is zorgvuldig samengesteld om niet alleen uw huid, maar ook uw zintuigen volledig te omarmen. Het is een intieme reis van huidvernieuwing waarbij iedere stap bijdraagt aan een diepgaande verbetering van de huidelasticiteit en uitstraling.

aatwerk voor Uw Huidbehoeften

Subtiel afgestemd op uw unieke huid:
De aanpak van Forlle'd is hoogst persoonlijk en op maat gemaakt, waarbij elke behandelingsfase is afgestemd op uw individuele huidbehoeften. Of het nu gaat om het vervagen van fijne lijntjes, het verstevigen van de contouren, of het simpelweg toevoegen van een stralende gloed.

Afspraak maken

Een nieuwe standaard in huidzorg:
Laat Beauty Planet uw gids zijn naar een verfijnde huidkwaliteit met Forlle'd. Uw persoonlijke reis naar huidverjonging start met een diepgaande kennismakingssessie die de weg vrijmaakt voor een verfijnde, stralende en jeugdige huid.

Neem contact met ons op voor uw op maat gemaakte huidverzorgingsplan.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden