Menu
Afspraak maken

Jessner Peeling bij Beauty Planet

Vernieuwende peeling voor huidverjonging

De Jessner Peeling, ontwikkeld door Dr. Max Jessner, is een effectieve behandeling voor acne, hyperpigmentatie en verjonging van elke huidstructuur. Deze peeling combineert krachtige ingrediënten zoals Salicylzuur, Resorcinezuur en Melkzuur, om uw huid te vernieuwen en te verfrissen.

Beauty Planet

Actieve ingrediënten van de Jessner Peeling

Een krachtige combinatie
De Jessner Peeling bevat:
• Salicylzuur 14%: Een BHA bekend om zijn ontstekingsremmende werking en het vermogen om diep in de poriën te dringen om overtollig talg te verwijderen.
• Resorcinezuur 14%: Effectief tegen acne maar kan irriterend zijn, daarom is het gebruik beperkt tot professionele behandelingen.
• Melkzuur 14%: Een AHA die als een chemische scrub werkt, verwijderend dode huidcellen en bevorderend een gladde huidtextuur.

Het proces van Jessner Peeling

Een zorgvuldige en gestructureerde behandeling
Een Jessner Peeling begint met een gezichtsreiniging en de toepassing van een primer, gevolgd door de peeling zelf, die in maximaal zes lagen kan worden aangebracht. Gedurende de behandeling wordt de huid gemonitord en gekoeld voor comfort.

Post-Peeling Zorg

Belangrijke nazorginstructies
Na de Jessner Peeling is het cruciaal om 5 uur lang niets op de huid aan te brengen, waarna specifieke verzorgingsproducten worden gebruikt om de huid te kalmeren en het herstel te bevorderen. Het is essentieel om een hoge SPF te gebruiken om de huid te beschermen na de behandeling, vooral als u naar buiten gaat.

Resultaten en herstel

Verwachte huidvernieuwing
Na de peeling zal de huid binnen 2-4 dagen gaan vervellen, waarna een nieuwere, gezondere huidlaag tevoorschijn komt. Het resultaat is een verbeterde huidtextuur en een meer jeugdige uitstraling.

Neem contact op met Beauty Planet voor een gratis consult en ontdek of de Jessner Peeling de juiste keuze is voor uw huidverbeteringsdoelen.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden