Menu
Afspraak maken

Revolutionaire NeoGen Stikstof Plasma Therapie

Geavanceerde technologie voor natuurlijke huidverjonging.

Ervaar een ware transformatie met de NeoGen Stikstof Plasma therapie bij Beauty Planet. Deze geavanceerde techniek biedt een diepgaande huidverjonging, effectief tegen diverse huidaandoeningen, zonder chirurgie.

Beauty Planet

Wat is NeoGen Plasma?

Een innovatieve oplossing voor huidvernieuwing:
NeoGen Stikstof Plasma is een geavanceerde technologie die zich richt op het intensief regenereren van de huid. Geschikt voor het behandelen van acne, littekens, rimpels en meer, zorgt deze therapie voor een natuurlijke verjonging vanuit de diepere huidlagen.

Hoe werkt NeoGen Plasma?

Zachte behandeling, diepgaand effect:
In tegenstelling tot andere plasma-behandelingen, blijft met NeoGen Plasma de huid intact. Dit minimaliseert risico's en stimuleert een langdurige celvernieuwing en collageenaanmaak, resulterend in een jeugdige uitstraling.

Diversiteit in behandelingen

Effectief voor verschillende huidaandoeningen:
Van actieve acne en acne littekens tot lijnen, rimpels, en pigmentatieproblemen – NeoGen Plasma biedt een breed spectrum aan behandelmogelijkheden en is geschikt voor alle huidtypen.

Het consult en behandelplan

Persoonlijke zorg op maat:
Elk NeoGen Plasma therapie traject bij Beauty Planet begint met een persoonlijk consult. Hierbij wordt uw huidconditie geanalyseerd om een op maat gemaakt behandelplan te ontwikkelen, afgestemd op uw unieke huidbehoeften.

Resultaten van NeoGen Plasma

Langdurige verjonging en herstel:
NeoGen Plasma leidt tot zichtbare verbeteringen in de huidstructuur en -elasticiteit. Met een regeneratieproces dat van binnenuit werkt, biedt het langdurige resultaten voor een frisse, jeugdige huid.

Afspraak maken

Ontdek de mogelijkheden met NeoGen Plasma:
Bent u klaar voor een natuurlijke en langdurige huidverjonging?

Maak een afspraak bij Beauty Planet voor een NeoGen Plasma behandeling en laat uw huid weer stralen.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden