Menu
Afspraak maken

Revolutionaire PRX-Therapy bij Beauty Planet

Intense huidverjonging zonder naalden

Ervaar de unieke kracht van PRX-Therapy bij Beauty Planet, waar innovatie en huidverzorging samenkomen. Deze naaldvrije behandeling biedt een intensieve boost, revitaliseert de huid van binnenuit, en zorgt voor een direct zichtbare verjonging.

Beauty Planet

Wat is PRX-Therapy?

Innovatieve behandeling voor huidverjonging:
PRX-Therapy, een naaldvrije biorevitalisatie methode, benut de kracht van de gepatenteerde formule die TCA combineert met waterstofperoxide. Deze unieke combinatie stimuleert de natuurlijke regeneratie en geeft de huid een directe oppepper.

Voordelen van PRX-Therapy

Direct zichtbare en langdurige resultaten:
Na slechts één behandeling merkt u een gladdere en stevigere huid. De behandeling is ideaal voor het verminderen van rimpels, verslapping en andere tekenen van huidveroudering, met effecten die tot wel 6-8 maanden aanhouden.

Het Proces van PRX-Therapy

Een zachte en effectieve aanpak:
De PRX-Therapy behandeling is bijna pijnloos en vereist geen downtime. Tijdens de behandeling wordt het serum zorgvuldig ingemasseerd, wat leidt tot een intensieve revitalisatie van de huid zonder deze te beschadigen.

Geschikt voor iedereen

Een veilige keuze voor elke huid:
PRX-Therapy is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de donkere en getinte huid, en biedt een uitstekende oplossing voor iedereen die niet kiest voor ingrijpende cosmetische behandelingen maar wel huidveroudering wil aanpakken.

Resultaten en nabehandeling

Gezonde en stralende huid na PRX-Therapy:
Naast directe resultaten, versterken de speciaal geselecteerde nabehandelingsproducten de effectiviteit van de PRX-Therapy en dragen bij aan een duurzaam gezonde en stralende huid.

Afspraak maken

Maak een afspraak voor Uw PRX-Therapy:
Wacht niet langer op een jeugdige en stralende huid. Boek uw PRX-Therapy behandeling bij Beauty Planet en zet de eerste stap naar een effectieve, veilige huidverjonging.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden