Menu
Afspraak maken

Verjonging met TCA TOUCH Peeling

Vernieuw uw teint met de veilige en effectieve TCA TOUCH

Ontdek de huidvernieuwende kracht van de TCA TOUCH peeling bij Beauty Planet, uw professionele keuze voor een uitgebreide huidverjonging en herstel van huidschade. Deze peeling is ontwikkeld met geavanceerde formules voor een optimale en veilige behandeling.

Beauty Planet

Werking van TCA TOUCH

Innovatieve huidbehandeling voor vernieuwing:
De TCA TOUCH peeling, een deskundig ontwikkelde behandeling, verjongt uw huid door beschadigde huidcellen te verwijderen en herstelt zo de vitaliteit. Dit zorgt voor een frisse en vernieuwde uitstraling, waarbij de huid weer straalt.

Mogelijkheden van TCA peeling

Veelzijdige huidverbetering:
Deze peeling is uitermate geschikt voor het behandelen van verschillende huidproblemen. Van het verminderen van littekens, tekenen van veroudering en hyperpigmentatie tot het verfijnen van pigmentverschillen, de TCA TOUCH biedt effectieve en zichtbare resultaten.

Voorbereiding en nazorg

Essentiële stappen voor beste resultaten:
Voor een maximale effectiviteit van de TCA TOUCH peeling is de voor- en nabehandeling van groot belang. Gebruik daarvoor pH formula producten, welke de huid optimaal voorbereiden en een langdurige verbetering garanderen.

Uitvoering van TCA TOUCH

Persoonlijke en zorgvuldige behandelmethode:
De TCA TOUCH behandeling wordt afgestemd op uw unieke huidbehoefte. Dit garandeert een veilige en op maat gemaakte peeling, waarbij de reactie van uw huid centraal staat voor het beste resultaat.

Resultaten na de behandeling

Verwachtingen en zorg na peeling:
Na de TCA TOUCH peeling kan uw huid reacties zoals roodheid en een lichte zwelling vertonen. Dit zijn tijdelijke reacties waarna uw huid een significante vernieuwing ondergaat en een verjongd uiterlijk krijgt.

Afspraak maken

Plan uw persoonlijke behandeling:
Kies voor een huidtransformatie met de TCA TOUCH peeling bij Beauty Planet.

Maak een afspraak voor een behandeling op maat en ervaar zelf de weg naar een jeugdiger, stralend uiterlijk.

Verbluffende rimpelvermindering! Na één sessie ziet mijn huid er jonger en gladder uit. Voel me zelfverzekerder, dank aan het team!

Anna - 2 dagen geleden

Microneedling veranderde alles voor mijn huid. Stralender en zachter dan ooit, dankzij de deskundigheid en persoonlijke aandacht.

Lotte - 4 dagen geleden