Actueel

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en behandelingen.

Verwijderen van permanente make-up

23.05.2019

Nieuw bij Beauty Planet

Permanente make-up, Microblading en tattoo verwijdering!

 

Zo zacht als mogelijk,  zo effectief als nodig!

Bent u niet tevreden over uw huidige permanente make-up hoe het is gezet of heeft u  jaren terug permanente make-up gezet en bent u niet tevreden? Dan is er nu de mogelijkheid om uw permanente make-up te laten verwijderen! Bij Danielle van Beauty Planet kunt u nu dan terecht voor het verwijderen van een mislukte permanente make-up, microblading of zelfs tatoeages!

Zij kan het zo goed als helemaal verwijderen met de " Bye-Bye Pigment " van de LONG-TIME-LINER®.

De specialisten van de  LONG-TIME-LINER® ontwikkelden een pigment remover gebaseerd op alkalische oplossingen in hun eigen laboratorium in München, hun motto zo zacht als mogelijk, zo effectief als nodig! 

Afhankelijk van de pH-waarde van de huid, kan de alkaline oplossing van de Bye-Bye Pigment  dieper doordringen in de huid dan andere pigment verwijderaars die zuur of zouten bevatten.

Een behandeling met de Bye-Bye Pigment  is zeer effectief en minder traumatiserend voor de huid.

Door de specifieke training die Danielle heeft gevolgd en haar 16 jarige ervaring met permanente make-up bent u in goede handen en is het risico van littekenvorming zeer laag. Alle pigmenten (met inbegrip van camouflage pigmenten) kunnen worden verwijderd, afhankelijk van de diepte van de PMU of tatoeage. De Bye-Bye Pigment  bevat geen zuren of giftige ingrediënten.

De kosten zijn vanaf € 125,- voor de eerste behandeling, eventuele tweede of daar op volgend zijn €95,- per stuk.

Bel nu of boek online een afspraak in voor een vrijblijvend advies gesprek, Blijf niet langer rondlopen met permanente make-up waarover u niet tevreden bent of u zich ongelukkig over voelt. 

Spectaculaire permanente make-up avond op 28 maart 2019!!

07.03.2019

Kom op onze permanente make-up avond en leer alles over permanente make-up!

 

Hoe ziet zo één behandeling er precies uit, wat kan je ervan verwachten? In deze blog en op onze permanente make-up avond 28 maart worden onder andere de volgende vragen beantwoord:

·         Hoe kan ik mij het beste voorbereiden op de behandeling?

·         Wat kan ik van de behandeling zelf verwachten?

·         Wanneer is het behandelde gebied volledig genezen?

 

VOOR DE BEHANDELING

Je hebt dus een afspraak gemaakt.. Maar wat nu? Voordat je op de afspraak moet je natuurlijk wel goed nadenken wat je precies wilt. Voordat de specialist overgaat op behandelen zal zij jouw wensen met jou bespreken en daarbij ook kijken naar wat het beste bij jou past. Heb je vervolgens besloten wat je precies wilt, dan hoef je alleen nog een vragenformulier met betrekking tot jouw gezondheid in te vullen en te ondertekenen en dan kan de behandeling beginnen.

 

DE BEHANDELING

Nadat jouw wensen met betrekking tot de behandeling duidelijk zijn en de klant het vragenformulier heeft ondertekend zal de behandeling echt beginnen. De behandeling duurt gemiddeld 1,5 uur. Een behandeling bestaat meestal uit 1 tot 2 sessies, afhankelijk van de huid. Over het algemeen wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren, het wordt vergeleken met een elektrische tandenborstel die tegen de huid wordt gehouden. De techniek voor permanente make-up is eigenlijk heel simpel. Met een ultradunne en steriele naald wordt een speciaal, veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht. Doordat de naald zo dun is, is een uitermate nauwkeurige werkwijze mogelijk. Wilt u live meekijken met het zetten van permanente make-up? Kom dan op onze permanente make-up avond op 28 maart 2019. Hier wordt alles verteld over permanente make-up en zal er vervolgens een behandeling gedaan worden waarbij u mag kijken.

 

NA DE BEHANDELING

Na de behandeling kun je eindelijk gaan genieten van de voordelen van PMU. Maar de huid heeft eerst 7 dagen nodig om te kunnen herstellen. Na de behandeling zal de kleur er iets donkerder uitzien dan het uiteindelijke resultaat, maar dit zal na een week met ongeveer 30% verminderen. Na de behandeling krijg je een nazorgformulier mee, waar precies op staat hoe je het behandelde gebied in de week na de behandeling.

 

ONTVANG 28 MAART €50 KORTING OP PERMANENTE MAKE-UP!!!! SCHRIJF U NU IN.  

 

Zonder zonschade de zomer door!

12.07.2018

Zonder zonschade de zomer door!
Zon hebben we nodig om te kunnen bestaan. Zonlicht geeft ons energie en verbetert ons humeur. Maar te veel zon is schadelijk en vraagt dus om bescherming. Zon verstandig en kies de juiste zonbescherming!

Vormen van zonschade
Huidveroudering
Ouderdomsvlekken
Couperose en rosacea
Poikyloderma van Civatte
Melasma (icm hormonen)
Huidkanker

Hoe kan ik mij tegen zonschade beschermen?

Tips voor het uitkiezen van zonnebrand:

1.    Zoek een zonnebrand met factor 30 of meer. Vanaf deze factor wordt 97 procent van de UVB-straling geblokkeerd. Dit is de straling die de huid kan verbranden.
2.    Kies een middel met “broad spectrum”-bescherming. Dit blokkeert naast UVB-straling ook UVA-straling. Deze straling veroorzaakt vroegtijdige huidveroudering.
3.    Neem een waterafstotend middel, hierdoor blijft natte of zweterige huid langer beschermd. Alle soorten zonnebrand moeten namelijk om de twee uur opnieuw toegepast worden, in het bijzonder na het zwemmen of bij hevig zweten.
4.    Gebruik bij gevoelige huid een zonnebrand met zinkoxide of titaniumdioxide. Middelen met parfum, olies en para-aminobenzoëzuur zijn slecht voor een gevoelige huid en kunnen blijvende pigmentvlekken veroorzaken.

 

Tips voor zonbescherming:
5.    Laat je huid stapsgewijs wennen aan een warmer klimaat. De eerste zonnige dagen kun je het best in de schaduw spenderen, hoe verleidelijk het ook is om te gaan zonnen.
6.    Smeer jezelf een half uur van tevoren in voordat je gaat zonnen zodat de zonnebrand goed in kan trekken.
7.    Alle lichaamsdelen die direct blootgesteld worden aan de zon moeten gelijkmatig ingesmeerd worden. Spataders en recente littekens vereisen extra aandacht bij het smeren, deze plekken zijn namelijk zeer 
       kwetsbaar voor de zon.
8.    Kleding beschermt beter dan zonnebrand, maar UV-straling dringt ook door textiel heen. Om er zeker van te zijn dat je kleding voldoende bescherming biedt, kun je kijken of de UV-beschermingsfactor UPF 
       30 of de UV-standaard 80 op het etiket staat.
9.    Vergeet je gezicht niet in te smeren, je neus en lippen moeten zeker niet overgeslagen worden. Om je ogen te beschermen kun je een zonnebril dragen maar niet alle brillen zijn UV-bestendig. Kies dus een bril
       waarop minimaal UV 400 vermeld wordt.
10.  Vermijd het zonnen in de uren tussen 11.00 en 15.00, dit zijn de uren waarop de zon het felst is.

Behandelen van zonschade
Onze huidtherapeut van Beauty Planet Huidkliniek heeft verschillende behandelmethodes om de verschijnselen van zonschade te verminderen. Daarnaast is het ook belangrijk om de huid in goede conditie te houden. Zonschade is namelijk niet altijd meer terug te draaien, omdat er een verandering heeft plaats gevonden in het DNA van de cellen. Wanneer na de behandeling plekjes, vlekjes zijn verdwenen of minder zijn geworden, is het niet uitgesloten dat het nooit meer terug komt.  Er kunnen ook vlekjes of plekjes ontstaan door schade die we in onze jongere jaren hebben opgelopen. 

Kom voor een intakegesprek bij onze huidtherapeut langs om te laten beoordelen of ze iets voor u kan betekenen. 

Beauty Planet elite in de permanente make-up

18.04.2019

Danielle van Beauty Planet mag zich vanaf 15 april 2019 elite top noemen in de permanente make-up!

Na 16 jaar specialist te zijn in de permanente make-up, hebben we nu de top bereikt! Na vele masterclasses op het gebied van alle verschillende technieken voor lippen, ogen en wenkbrauwen nu de elite training afgerond en GESLAAGD!

Dit betekend dat we alle technieken tot in de puntjes beheersen en u bij Beauty Planet dus aan het juiste adres bent voor permanente make-up. 

Maak kennis met onze nieuwe detox behandeling

12.10.2018

Nimue’s Thermal Detox Peel stimuleert de zintuigen met de rijke zwarte kleur van houtskool, de schuimende/bruisende werking en het verwarmende gevoel dat het op de huid geeft. De verwarmende peeling heeft een diepreinigende werking. Het ontgift, oxygeneert en exfolieert de huid.

VITAMINE C

27.06.2018

Er bestaat geen wondermiddel voor een jonge, stralende huid, maar vitamine C komt een heel eind in de buurt. 

Vitamine C is een antioxidant, waarvan is bewezen dat het effectief is. Al twintig jaar lang zijn er talloze onderzoeken gedaan 
die dat bevestigen. Toch zijn producten met vitamine C nu pas populair. 

Vitamine C...
... stimuleert de aanmaak van collageen (voor een stevige huid).
... is een antioxidant, die schade door de zon (pigmentvlekjes) en vervuiling vermindert. 
... kan huidproblemen zoals acne en rosacea verminderen.
... werkt extra krachtig in combinatie met vitamine A (retinol), hyaluronzuur en vitamine E.

Onze topper Kim, 10 jaar in dienst!

01.04.2019

Beauty Planet 15 jaar

24.09.2018

Beauty Planet viert haar 15 jarig bestaan!
6 Oktober - Open dag van 10:00 tot 14:00 uur.

Tijdens deze open dag zijn er diverse acties, aanbiedingen, demonstraties, drankjes, hapjes en een leuke goodiebag.

Kom gezellig langs!

WIJ NODIGEN U VAN HARTE UIT OP ONZE RECEPTIE!
Wij zien u graag op onze receptie van 14:00 - 16:00 uur.
Dan proosten we op uw gestelde vertrouwen in Beauty Planet.
Onze dank!

OPEN DAG BEAUTY PLANET
U kunt zich opgeven voor een gratis Slimline met Straight Away voedingsadvies.
Wij zoeken ook nog 1 model voor permanente make-up eyeliner van €299,00 voor €199,00 euro!

Daarnaast hebben we nog verschillende top acties zoals:
# Permanente make-up van €299,00, nu voor €250,00 euro!
# Definitief ontharen oksels nu voor €25,00!

Tot slot hebben we nog een super actie:
Op alles wat u op die dag koopt, boekt, en online bij ons boekt, krijgt u 15% KORTING!

Wij zien u graag!


AFSPRAAK MAKEN MET BEAUTY PLANET

Naar afspraken pagina